Eleşkirt Belediyesinde Ak Parti Hastalığı Nüksetti

Ak Parti Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut Ak Parti hastalığına tutuldu.

Eleşkirt Belediyesinde Ak Parti Hastalığı Nüksetti

Dün bu sütünlardan Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut'un Eleşkirt İlçesinde Covid-19 vaka sayısının sıfırlandığını duyurduğunu haberleştirmiştik.

Haberimizin ardıdan sağlık camiası içinde önemli konumlarda görev yapan çalışanlar haber merkezimizi arayarak başkanın haberinin doğruları yansıtmadığını ifade etti.

Corona virüs salgınına ilişkin bilgilerin yerel birimlerden teyidinin mümkün olmadığı herkes tarafından bilinmekte ,bizlerde bu iddianın aslının olup olmadığını araştırmak için bir takım temaslarda bulunduk.

Belediye Başkanı Ramazan  Yakut'un iddiasının gerçeği yansıtmadığı netlik kazanırklen Eleşkirt'te mutasyona uğramış virüs tespit edildiği yönünde de çeşitli duyumlar aldık.Konuya ilişkin detaylar Bakanlık nezdinde henüz açıklanmadığı için doğruluğu netlik kazanmış olmasada Eleşkirt'te Cvid-19 vaka sayısının sıfırlanmadığı netlik kazanmış durumda.

Şimdi gelelim başlığa ; 2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi Belediye Başkanı olarak seçilen Ramazan Yakut gördüğü ilk işaretle rozetini değişerek Ak Parti saflarına geçene kadar sukunet içinde işini yapan bir başkan profili çiziyordu ama ne olduysa bu parti değişiminin hemen akabinde oldu.

Yakut önec milyonlarca borcu bulunan belediyeye yeni makam aracı almak istemesi ile gündeme oturdu.Ve sonrasında dün yaptığı paylaşımla'' bilgi sahibi olmadan fikir sahibi'' olduğunu yönündeki kronik Ak Partili hastalığının kendisine de bulaşmış olduğunu gözler önüne serdi.

Bu denli hayati bir meselede hassasiyet göstermemenin kendileri için bir bedeli tabiki olmayacaktır ama  şunu kabul edelimki  O nükseden Ak Parti  hastalığı ile gündem olmayı başardı 

YORUM EKLE
YORUMLAR
serdar
serdar - 3 yıl Önce

Elekirtte sağlık konusunda açıklama yapacak en son kişi belediye başkanıdır. bir ara taşlıçay belediye başkanıda taşlıçayda koronalı hasta olmadığını açıklamıştı tabiki daha önce savcı sayan bu konuda beyanatta bulunmuştu.

SIRADAKİ HABER