Ağrı Ak Partiyi Terletecek Üç Soru

Deva Partisi Ağrı İl Başkanı Murat Dağtekin Ak Parti iktidarının yerel mesullerine yerine getirilmeyen sözler ve tamamlanmayan yatırımlar üzerinden yüklendi

Ağrı Ak Partiyi Terletecek Üç  Soru

DEVA Partisi Ağrı İl Başkanı Murat Dağtekin Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ve Belediye Başkanı Savcı Sayan'a Ağrı da yarım bırakılmış yatırımlar üzerinden yüklendi.Dağtekin Ak Parti yerel yöneticilerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hiçe saydıklarını ifade etti.

Dağtekin yine yarım bırakılan projelerin tamamlanmamasının gerekçesini sorarak makul bir cevabınız varsa neden suç duyurusunda bulunmuyorsunuz dedi.

Dağtekin'in Şubat Ayı Ağrı'ya ilişkin değerlendirme gündem ve önerilerini 3 başlıkla sundu. Dağtekin gündeme dair değerlendirmelerinde şu ifadelere yer verdi;

Uzun bir süredir siyaset arenasında gibi bir yoğunluk olsa da içimizde aslında sadece 6 aylık bir süre Deva partisi ile birlikte siyaset yapıyoruz.
Ağrı’da yeni bir anlayışın ve zihniyetin oturması içinde farklı çabalar içindeyiz.  Halkın içinde sorunlarını konuşan bir parti olmamız, Ağrı’da yapılmayan muhalefeti yapıyor olmamız bizi daha çok çalışmaya sevk ediyor. Bu çerçevede iktidara Ağrı için birkaç soru sormak istiyorum.
Çağrı Merkezi:
Ağrının yerel ve iktidar temsilcileri Sayın Cumhurbaşkanımız Ağrıya 1000 kişilik çağrı merkezi yapılması talimatı vermiş olmasına rağmen yerel yöneticiler tarafından takip edilmeyen ve unutulan yatırımı Ağrıya kazandırmayacak mısınız?
1000 kişinin istihdam edileceği bir projeyi yetersiz mi görüyorsunuz? Cumhurbaşkanımızın talimatını hiçe mi sayıyorsunuz? Bu sorulara cevap bekliyoruz.
Belediye Binası:
Ağrı belediye binasının atıl kalmaması, inşaatının devam etmemesi, yapılan yatırımın sürdürülmemesi, eminim ki tüm Ağrılı hemşerimizi üzüyordur. Belediye binası ile ilgili şu soruları sormak ve cevaplarını almak istiyoruz. 
Ağrı belediyesi olarak Belediye binasını bitirmeyi düşünüyor musunuz? 
Yapılan yatırımı gereksiz ise bu yatırımı başlatanlar hakkında şikâyette bulundunuz mu, bulunacak mısınız?
Eğer yatırım gerekli ise neden devam etmiyorsunuz?
TBMM Evi:
Yine milletvekilimiz tarafından duyurulan TBMM evi projesinin bir değerlendirmesini yapmak istiyoruz. Ağrının şu an betonlaşmaya değil istihdama ihtiyacı var. O halde TBMM evi için ayrılan bütçenin gençlerimizi 3 ve 6 aylık eğitimlerle üretim yapacak alanlara yönlendirelim.  Ayakkabıcılar sitesi ve tekstil kent için personel ve istihdam sağlayacak eğitim ve nitelikli çalışan yetiştirmede kullanalım. Tekstil kent ve ayakkabıcılar sitesinde Ağrılı gençler üretim yapsınlar. Bu kaynağı gençlerimiz ve üreticilerimiz lehine kullanalım. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER