MHP Adayından Ayrılalım Talebi

Mhp Ağrı Milletvekili adayı Aydın Şimşek ayrılıktan yana tavır koydu.

MHP Adayından Ayrılalım Talebi

24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen Genel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Ağrı 1. Sıra Milletvekili Adayı olan Aydın Şimşek ilginç bir kampanyaya öncülük ediyor.

24 Haziran seçimleri sonrası değişen değişen sistemle birlikte  İçişleri Bakanlığı’nın, görev tanımına, “yurdun iç politikasına, il ve ilçelerin genel ve özel durumları ile ilgili değerlendirmeler yapmak ve cumhurbaşkanına teklifte bulunmak” ve “ülkenin idari bölümlere ayrılması, il ve ilçelerin genel idarelerini düzenlemek” yetkisi verilmişti.

Bu yetkinin verilmesinin ardından Patnos ta başlatılan ''Patnos İl Olsun'' kampanyasına öncülük edenlerden birininde Mhp Ağrı 1. sıra adayı Aydın Şimşek olduğu gözlendi. Aydın'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın altına yaptığı yorum da dikkat çekiciydi.Aydın paylaşımının altına yaptığı yorumda bir yorumcuya cevap olarak ''kardeşim kerem İnşallah yap hep ya hiç'' cevabını paylaştıı görülüyor.

Aydın Şimşek'in başlattığı ''Patnos İl Olsun'' kampanyasının kamuoyu oluşturup oluşturmayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacakken,Cumhur ittifakı'nın diğer tarafında olan Ak Parti Patnos İlçe teşkilatı ve Ak Parti'nin Patnoslu Milletvekili Ekrem Çelebi'nin de konuya nasıl baktıkları merak ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2018, 19:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
karaköse
karaköse - 6 yıl Önce

erciş varken patnosu il yapmazlar. erciş il olursa belki patnosu ercişe bağlarlar. o zaman patnosun ağrıdan ayrılma hayali gerçekleşir.

SIRADAKİ HABER