Sapık Şeyh Peygamberimize de İftira Atmış

Konyada patlayan taciz olayında hergün yeni gelişmeler yaşanıyor Şeyh(!) sapıklıkta sınır tanımamış.

Sapık Şeyh Peygamberimize de İftira Atmış

Konya da ki Faruki Tarikatının Sapık Şeyh’i Süleyman Işık’ın sapkınlıkları hergeçen gün daha çok gün yüzüne çıkıyor.

2018 yılının başlarında BİMER’e yapılan şikayetle başlayan soruşturmada Sapık Şeyh Süleyman Işık 5 müridine cinsel istismarda bulunduğu için tutuklanmıştı.Dün yaşanan gelişmelerde 20 yaşındaki bir müridi daha kendisini taciz ettiği iddiasıyla şikayette bulundu.

20 yaşındaki genç şikayetin de Süleyman Işık’ın sürekli kendisini dudaklarından öperek taciz ettiğini iddia etti.

Mağdur müritlerin ifadelerinde de kan donduran detayların olduğu gözlendi .

Mağdurların ifadelerinde Süleyman Işık'ın kendilerine dini sohbetler sırasında zikir çektirdiği, yalnız kaldıkları ya da dergâh olarak kullandıkları yeri temizledikleri sırada da "Şeriatta haram olan, tarikatta helaldir", "Hz. Ali doğduğunda daha süt emmeden Peygamberimizin dilini emmiş ve bu şekilde Peygamberimiz ona ilim aktarmıştır" dediği belirlendi. Süleyman Işık'ın mağdurları bu sözlerle kandırıp ilk önce dudaklarından öperek cinsel istismara başladığı ileri sürüldü.

Sözde şeyh Süleyman Işık'ın mağdurlara, ''Bu bir rahman durumudur. Bu durumu bilmeyen kişilere anlatmaman gerekir, bana itaat ettiğin zaman manevi olarak rütbe alıp ilerleyeceksin. Bu tarz cinsel ilişkiler, Mevlana ile Şems arasında ilahi aşk ilişkisi, bu yöntemle birbirlerine ilim aktarmışlardır" diyerek cinsel istismarın boyutunu artırdığı iddia edildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2018, 14:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Enis aydemir
Enis aydemir - 6 yıl Önce

Koyun varsa her şey doğru gercek

Ağrılı
Ağrılı - 6 yıl Önce

Piyasa böyle sapıklarla ve bu sapıkları destekleyen her türlü namusuzluğu yapan bunların temsilcileri ile dolmuş bunlarla baş edemeyiz çünkü bunlar dinimizi cahil insanlara satan kişilerdir camiler boş ancak böyle sahtekarların yanları dolu bunları tövbe kapısı yapmışlar kendilerini yaratan Allah'a tövbe etmek varken böyle sahtekarlardan medet umuyorlar

Misafir
Misafir - 5 yıl Önce

Ben bu sahsi bizzat taniyorum. Bayan o ldugum halde elini opmemi bekledi avcunu yaladi. Bunun bide kiz kardesi varr lakabi deli. Sokak ortasinda sacbas mahalle kavgasi yapardi. millet bunlardan yuzcevirdi. Bu Adamin evince bir aksam oturmaya gittik. Dergahi evininaltinda bodrumdaydi. Biz gittigimizde o dergahtaymis. Kendisi cikip yanimiza gelene kadar evden hic kimse inip misafir geld I diye haber vermedi. Yaklasik bir saat sonra yanimiza geldi suratinda vahsi bir ifade vardi. Eger anlatilanlar dogruysa mahserdede kavrulsun.

SIRADAKİ HABER