Ağrı'da sahte altınla kuyumcu soyan hırsız serbest bırakıldı

Ağrı'da mehkeme suçüstü yapılan suçluyu serbest bıraktı.

Ağrı'da sahte altınla kuyumcu soyan hırsız serbest bırakıldı

Ağrı’da Kuyumcudan Altın Çalıp Suçüstü Yapılan Hırsız Serbest Kaldı

Ağrı’da merkez Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuda meydana gelen olayda, M.G. isimli şahıs, kuyumcuya giderek yanındaki sahte bileziği bozdurup yerine tam altın almak istedi.

İş yeri sahibi Ş.P, bileziği tarttıktan sonra karşılığı olan 5 tam altını kutu içinde tezgâhın üzerine koydu. İş yeri sahibi Ş.P. ardından bileziğin sahte olabileceğini düşünüp, bileziği yanına alarak test yapmak için yan dükkana gittiği esnada, şüpheli M.G içerisinde tam altınların bulunduğu kutuyu alarak cebine koydu.

Yan kuyumcunun yaptığı test sonucunda bileziğin sahte olduğunun anlaşıldığını duyan şüpheli M.G, iş yerinden kaçarak uzaklaştı.

Zanlının peşinden koşup yakalayamayan iş yeri sahibi Ş.P ve çevredekiler, polis ekiplerinden yardım istedi.

Bunun üzerine bölgeye gelen çok sayıdaki polis, Şüpheli M.G'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Çalışmalar sonucunda Kazım Karabekir Mahallesi Naci Gökçe Lisesi önünde görülen şüpheli ile Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı sivil polis ekipleri arasında kovalamaca başladı.

Kovalamaca sonucu yakalanan M.G'nin üst aramasında cebinde kutu içerisinde 5 tam altın bulundu.

Hastanedeki sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülen Şüpheli M.G. savcılık talimatıyla ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Şüphelinin üzerinden çıkan 5 tam altın ise polis ekiplerince iş yeri sahibi Ş.P'ye teslim edildi. Hırsızlık anı ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Tutuklucaksaniz
Tutuklucaksaniz - 2 yıl Önce

Tayyipten baslayip savci sayana kadar gidin

SIRADAKİ HABER