Ağrı’da Ak Partiye İlk Protesto Taksicilerden Geldi

Ağrı'da ticari taksiler eve ekmek götüremiyor

Ağrı’da Ak Partiye İlk Protesto Taksicilerden Geldi

Ağrı’da Ak Partiye İlk Protesto Taksicilerden Geldi.

Ağrı’da T plaka sahipleri yaşanan ağır ekonomik buhran ve akaryakıta gün aşırı gelen zamlardan sonra Ak Parti Hükümetinin ekonomi politikasını eleştirerek eylem gerçekleştirdi.

Ağrı merkez Cumhuriyet Mahallesi Kırık Köprü mevkiinde bir araya gelen T plaka sahibi vatandaşlar akaryakıt fiyatlarına her gün zam yapılmasını protesto ederek evlerine ekmek götürmekte zorluk çektiklerini ifade etti.

Ağrı merkez Cumhuriyet Mahallesi Kırık Köprü mevkiinde bir araya gelen taksiciler, yakıt fiyatlarına gelen zamlara tepki göstermek amacıyla konvoy halinde korna çalarak, şehir turu attı. Kültür ve Kongre Merkezi önünde bir süre yolu trafiğe kapatan taksiciler, eylemlerini Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kadar sürdürdü.

Burada yakıt fiyatlarına gelen zamlara paralel olarak artan taksi ücretlerinden dolayı müşteri bulmakta zorlandıklarını belirten taksiciler ürkek bir dille de olsa AKP Hükümetinin ekonomi politikasına tepki gösterdi.

Ağrı’da şehir içi yolların köstebek yuvasına döndüğüne ve sanayiden çıkamadıklarınada vurgu yapan Taksi Esnafı ‘’vatandaşlar artık hastalarını sırtlarında hastaneye taşıyacak duruma geldiler.Gün aşırı yapılan akaryakıt zamları nedeni ile tarife fiyatlarını arttırdıklarını, alım gücü her geçen gün vatandaşlarında bu ekonomik çıkmazda taksi kullanmayı tercih etmediklerini bu nedenle evlerine ekmek götürmekte zorlandıklarını ifade eden taksiciler ürkekte olsa hükümete uyarısını yaptıktan sonra olaysız şekilde dağıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER