Ağrı'dan Başlayacak Olan Diyarbakır Yürüyüşü İptal Edildi

Beyaz yürüyüşe son dakika iptali

Ağrı'dan Başlayacak Olan Diyarbakır Yürüyüşü İptal Edildi

Ağrı’dan başlatılacağı ilan edilen yürüyüş son gün iptal edildi.

Aylar önce Diyarbakır HDP İl Binası önünde oturan Diyarbakır Annelerine destek vermek amacıyla yapılacağı duyurulan ve yarın başlaması beklenen yürüyüş bugün Ağrı Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile iptal edildi.

Beyaz Yürüyüş olarak isimlendirilen ve Ağrı’dan 2000 (İki Bin) kişi ile başlatılacağı duyurulan yürüyüşün ertelenmesine gerekçe olarak Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın sağlık durumu gösterildi.

Ağrı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ;Diyarbakır iline gerçekleştireceğimiz yürüyüş öncesinde sağlık kontrolünden geçen Başkanımızın Savcı Sayan,ivedi bir şekilde ameliyat olması gereken bir sağlık problemi ile karşılaşmıştır.

Bu sebepten dolayı ;’’Diyarbakır Yürüyüşümüz ileri bir tarihe ertelenmiştir. Sayın Başkanımız cerrahi operasyonun ardından sağlığına kavuştuktan sonra Diyarbakır yürüyüş programımızı kamuoyu ile paylaşacağız ‘’ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Birileri kulağını çekmiş
Birileri kulağını çekmiş - 3 yıl Önce

Malum seçim yaklaştı eee yeni bir açılım sacilim süreci gerek oylar her gün eriyor birileri dedi hayırdır başkan da zavallı ne etsin zaten oda birilerine ayak yapması gerekiyordur oda olmayınca conta yaktım gidemiyoruz deyip 1 ay Ankara'da tatlini yapıp dönecektir

Sami değilsiniz demiştim
Sami değilsiniz demiştim - 3 yıl Önce

İki önce demiştim keşke samimi olsaydınız görünen o ki dediğim çıktı 3 5 kuruşa bu işi yapmiyorsaniz başkanın conta yakmasina bakmayın aha Diyarbakır orda gidin yureginizi ortaya kuyun evlatlarınizin hesabını bu ayak oyunlarını yapan alçaklara sorun derim demesine dediğim gibi keşke bu işte samimi olsanız da birilerinin gündem değiştirmesine reklam yapmasına alet olmayacaksınız

Birkişi
Birkişi - 3 yıl Önce

Asfalt yok ki anca yürüyerek giderler zaten

Hava bozdu
Hava bozdu - 3 yıl Önce

Savcı ve olimpiyat oyunları

Hava bozdu
Hava bozdu - 3 yıl Önce

Savcı başkan oldu ağŕı 50 yıl geriye gitti

Admin
Admin - 3 yıl Önce

Yürübe SEDA SAYAN kim seni tutar

SIRADAKİ HABER