Ağrı'dan Utandıran Görüntüler

İktidarın nimetlerinden faydalanıp hizmeti unutan AKP li kadrolar Ağrı'yı yaşanılmaz bir görünüme soktu.İç çekişmelerini yakın yayın kuruluşları üzerinden sürdüren AKP li siyasetçilerin kavgası Ağrı ya zarar veriyor.

Ağrı'dan Utandıran Görüntüler

Akp de koltuk kavgası Ağrıyı unutturdu.

Ağrılılar yolların ve yaşam alanlarının içler acısı haline sosyal medya hesaplarından tepki göstermeye devam ediyor.


Ağrı da yağmur ve kar yağışının ardından çamur deryasına dönen yolların görüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaşan Ağrılı vatandaşlar Ağrı Belediyesine tepki göstermeye devam ediyor.


Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın 220 kilometrelik yol ağının sadece 15 kilometresini tamamladık açıklamasının ardından sonbaharın gelişi ile başlayan yağışlar akabinde  kent merkezini göle dönüştürüyor.


Kar yağışının geciktiği ve mevsim normallerinin üzerinde bir hava sıcaklığı yaşanan Ağrı da  Hayvan Borsasında çekilerek paylaşılan görüntülerde kentin içler acısı halini gözler önüne sermeye devam ediyor.


Özellikle Vali Osman Varol’un atanması ve izlediği politika ile tarım ve hayvancılığın ivme kazanması beklenen kentte Hayvan Borsasının çamur deryasına dönüşmüş olan zemini hayal kırıklığı yaratıyor.


Ağrı Belediyesi tarafından idare edilen hayvan borsasından çekilen ve sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntülerde vatandaşlar sert eleştirilerde bulunurken Ağrı Belediyesinin hizmeti noktasında umutsuz oldukları da yorumlara yansıyor.


Hayvan Borsasında mesai harcayan tacirlerinde yoğun tepki gösterdiği çamur deryasına sosyal medyada oluşan tüm tepkilere rağmen herhangi bir iyileştirme yoluna gidilmemeside ayrı bir eleştir konusu olarak karşımıza çıkıyor.


AKP İl Başkanı Abbas Aydın iktidar ve Belediyeyi elinde bulundurmanın sorumluluğunu getirmek yerine Kurban Bayramında Patnos’ta çekilmiş fotoğrafları gündeme taşıyarak kolaycılığı seçmesi de ayrı bir skandal olarak vatandaşa servis ediliyor.


Vatandaşlar arasında SMS Milletvekili olarak isimlendirilen Milletvekili Ekrem Çelebi’nin de kent merkezinde ki yolların içler acısı durumunu görmezden gelip İl Özel idaresi tarafından Cami Bahçelerine döşenen parke taşlarını müjde olarak paylaşması vatandaşlarda ‘’aklımızla alay ediliyor’’algısı oluşturuyor.


Ağrı da Akp yakın haber sitelerinin görmezden geldiği hoşnutsuzluk her geçen gün tırmanırken ,iktidarın kendi içindeki çekişmelerin tarafı olmaktan öteye gitmediği yayın anlayışına da sert eleştiriler getiriliyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2020, 16:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Admin
Admin - 3 yıl Önce

Üstüne birazda o parlayan yıldızı serpsek alsana parliyan yıldız olduk buyle bir yıldız dünyanın hiç bir yerinde yok başkan seda Sayan demişti olduk

04
04 @Admin - 3 yıl Önce

Parlamisiz tuuu sansimiza yıldız kaydı

Naciye Tekin.
Naciye Tekin. - 3 yıl Önce

Ağrı bunu hak etmiyor.

buna
buna - 3 yıl Önce

Nedesen haklısın ellerimizle seçtik ellerimizle getirdik ne oldu önce kendisini getirenleri bir bir ezmeye sonra kendisini seçenleri ikinci plana attı ne yapacağız bekleyeceğiz seçim gelinceye kadar geldiği zamanda hatırlatıp oy vermeye gideceğimize pikniğe gideceğiz varmı ötesi

Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

Parladik birde yıldızmiz kaldı biraz sabredin oda olacak

Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

Bu daha iyi günlerimiz daha çok perişan olacaz biz de bunları hak ediyoruz kendi kendimize yaptık yarın miting olsa herkes başkan diye bagiracak

Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

Bunumu dersin elektriğimi dersin bu ne yahu,arkadaş günahımız nedir 600 tl elektrik faturası gelmiş

Saldıray Çözer
Saldıray Çözer - 3 yıl Önce

Yahu niye öyle söyluyosunuz sevgili agri04 haber sitesi yazarı.
Doğubayazıta ösym koordinatörlüğü açıldı.
Bilişim çadırı var ağrıda.
Yeğenlerin hepsinin bir kamu kurumunda kadrosu var işi var. Cilalı salon ayakkabıları ile raks ediyorlar.
bu gelişmelerin yanında bu fotoğraflar çok önemsiz politika tanesi.
Murat Hançer matba dükkanından gazetecilik yapıyor ya hah sizde onun gibi muhteşem haberler yapın.
Sevgili Taner Söylemez sana iki çift lafım var :
şu cesaretinin sadakasını versen Fatih olacak adamlar var ağrıda. Gerçi onlar laftan anlamazlar mezhebleri o kadar genişki 20 dönüm arsaya denk.

tren
tren - 3 yıl Önce

demirden korkan tramway a binmesin :)


SIRADAKİ HABER