Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Hüseyinoğlu Oldu

14 Eylül 2023 Perşembe tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kararname ile Ağrı’da değişikliğe gidildi. 6 yıl vekalet ettiği il müdürlüğü görevini layıkı ile yerine getiren Engin siyasi hesaplar nedeni ile asaletini alamadığı için atanamayarak yolu kesilen başarılı bürokratlar kervanına dahil edildi.

Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Hüseyinoğlu Oldu

14 Eylül 2023 Perşembe tarihli Resmi Gazetede yayımlanan kararname ile Ağrı’da değişikliğe gidildi.

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Tarım ve Orman Bakanlığında 12 il müdürü görevden alınırken 45 yeni müdür atandı.

Yaklaşık 6 yıldır Kenan Engin tarafından başarı ile sürdürülen Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne bugün yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile yeni bir atama gerçekleştirildi.

Ağrı’da siyasi kaygılarla yolu kesilen başarılı idareci listesine bir yeni isim daha eklendi.

6 yıl vekalet ettiği il müdürlüğü görevini layıkı ile yerine getiren Engin siyasi hesaplar nedeni ile asaletini alamadığı için atanamayarak yolu kesilen başarılı bürokratlar kervanına dahil edildi.

Engin’in vekalaten yürüttüğü Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Mehmet Hüseyinoğlu atandı.

Mehmet Hüseyinoğlu Kimdir

1977 Diyarbakır/Ergani doğumlu olan Mehmet Hüseyinoğlu 1999 yılında Dicle Veterinerlik Fakültesinden mezun oldu.uzun süre özel sektörde iş hayatını sürdüren Hüseyinoğlu 2006 yılında devlet memurluğuna geçti. 2016 yılından itibaren Diyarbakır İl Tarım Orman Müdürlüğünü sürdüren Mehmet Hüseyinoğlu son Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü olarak atandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
04
04 - 8 ay Önce

Hangi başarıdan bahsediyorsun

Yorumları çok geç yayinliyorsunuz
Yorumları çok geç yayinliyorsunuz - 8 ay Önce

Haber neredeyse unutuluyor sonra yorumları yayinliyorsunuz, haber yorumu okuyucu ilgi alaka ve tepkisiyle güzeldir yoksa haberden birkaç gün sonra yorumları yayınlamak , e o zaman ağrının ilan ve ihale gazetesi malum matbaa ciktisindan fark kalmaz

Selami
Selami - 8 ay Önce

Toplulaştırma meselesi çözülmediği sürece bir kaç müdür daha değişir özellikle DSİ ve tarım müdürlerini çoktan görevden alınmalıydı.

PES YANİ
PES YANİ - 8 ay Önce

Hayatında Ağrıya uğramamış birini, tek geçim kaynağı tarım hayvancılık olan bir ile ata. kardeşim emniyet yargı vs anladık dışardan amir getiriyorsunuz, bari tarıma yerli birini atayın, enigin olmazsa başkası bari burada büyümüş burayı bilen biri olssun, dışadran gelen adam ağrıya alışana kadar zaten süresi doluyor

Cem
Cem - 8 ay Önce

Yazılan Gerçekler bu sayfada yasak yayınlanmiyor

Hoca
Hoca - 5 ay Önce

Ağrı da tarım adına ne yaptı ... Hayvancılık bile et balık sayesinde birazz nefes aldı ancak .. Boş beles çalışmak diisnda hangi başarıya imza attı .

SIRADAKİ HABER