Ağrı Kan Ağlıyor Çelebi Show Yapıyor

Kliması çalışıyor mu bari Ekrem Bey ?

Ağrı Kan Ağlıyor Çelebi Show Yapıyor

Teşhisi konmuş tek soruna neşter atmayan,atamayan Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi leyhine gelişecek tüm çalışmaları 9 kusurlu harekettenbiri olarak sunmaya devam ediyor.

Çelebi bu kez halkın sağlığını hiçe sayarak seçim yatırımı olsun diye seçimlerden önce açtırdığı ve hala içinde çalışmaların devam ettiği Ağrı Devlet Hastanesi üzerinden mesaj yayınladı.

Çelebi'nin kısa mesaj vasıtasıyla Ağrılılara ilettiği mesaj şu şekilde;

''Ağrı Devlet Hastanesi bünyesindeki çocuk ve yeni doğan yoğun bakım yatak sayısı 27 yatak arttırılarak, 41 yatak sayısına çıkarılması için Sağlık Bakanlığının 27.07.2018 tarihli onayı ile gerekli izin alınmıştır. Yatak artışı yapıldıktan sonra ilimizdeki çocuk ve yeni doğan yoğun bakım ihtiyacı tamamen karşılanmış olacaktır. ''

Ekrem Çelebi seçim öncesi yüzyüze yaptığımız görüşmedede Ağrı İl Sağlık Müdürlüğüne ilişkin ususlsüzlük iddialarına suskunluğunu sürdürmeye devam ediyor. Çelebi'nin seçim öncesi hastane ziyaretlerin de verdiği fotoğrafların gerçeği yansıtmadığınıda daha önce resimlerle mukayeseli olarak sizlerle paylaşmıştık.

Sayın Çelebiye bir hatırlatmada bulunmak istiyoruz ki ;Siz Ağrılıların zekasıyla alay eden ve hakkında usulsüzlük iddiaları olmasına rağmen  tek kelime edemediğiniz bürokrasinizlemi hizmet ettiğinizi sanıyorsunuz.Sayın Çelebi seçim öncesi hastanede poz verdiğinizin yatırım bu milletin sağlığını tehtid etmiştir .O hastaneyi bu haliyle hizmete açtıran sizseniz çıkın ve bunun gerekçelerini anlatın ,yok siz değilseniz  o zaman çıkıp bu haliyle açtıranlara ilişkin nasıl bir yaptırım içinde olacağınızı anlatın suç ortağı olmaktan kurtulun.Yazılı Hukukta olduğu gibi örfi hukuktada suçu ve suçluyu saklama tabiri vardır bilirsiniz.

Bu halk size inanmıyor farkındamısınız zira her müjdeniz(!) size olan inancın yitirilmesine sebep oluyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yakup Yıldırım
Yakup Yıldırım - 6 yıl Önce

Valla çok doğru saçma sapan şeyleri müjde diye haber veriyor bu Halk ona inanmıyor hastane nin hali ortada

Mehmet sarı
Mehmet sarı - 6 yıl Önce

Allah rızası için yaptıgınız işlere bi bakın insanlar sizi ınınca güzel ansın ;)

SIRADAKİ HABER