Ağrı'nın Gönül Elçileri Yolculuk Hazırlıklarını Tamamladı

Gönül elçileri seyahat hazırlıklarını tamamladılar

Ağrı'nın Gönül Elçileri Yolculuk Hazırlıklarını Tamamladı

Ağrı'da Faliyet Gösteren Gönül Elçisi Uluslar Arası Yardımlaşma Dayanışma DerneğiYol Hazırlıklarını tamamladı.

Ağrı'da şube olarak faliyet gösteren Gönül Elçisi Derneği Başkanı Sinan Özmüş kendilerini ''Aile Bakanlığının Toplum Kalkınmasında "Gönül Elçileri Programı", toplumda "gönüllülük" kavramına yönelik farkındalık geliştirmek, gönüllü çalışmanın yaygınlaşmasını sağlamak, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak insan kaynağı ihtiyacını güçlendirmek üzere hayata geçirtmiş olduğu projenin dernekler bazında uluslararası faaliyet göstermesi için kurulmuş bir sivil toplum kuruluşudur.''şeklinde ifade ettikten sonra Ağrı da yaptıkları çalışmalara da değindi.

Özmüş kentte bir çok aileye yardım ulaştırdıklarının altını çizerken ,yaban hayatının kış şartlarından olumsuz etkilenmemesi için doğaya yem bıraktıklarınada vurgu yaptı.

Asya ve Afrika'da ihtiyaç duyulan bir çok bölgede su kuyuları açtırdıklarını ve kurban bağışlarını bu ülkelere ulaştırdıklarını ifade eden Başkan Özmüş 23 Mart tarihinde Ağrı'dan Afrika'ya 1000 adet Kur'anı Kerim götürmek için hazırlıklarını tamamladıkları söyledi.

Ağrı'nın Gönül Elçileri 23 Mart tarihinde Afrika'ya götürecekleri yardımların arasında kutsal kitabımızın olmasının kendilerini ziyadesi ile mutlu ettiğini ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2021, 20:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER