Fenerbahçe'de Dev Operasyon! 4 Ayrılık Birden

Son dakika spor haberleri: Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, zirve yarışında eline gelen fırsatı tepti. Şampiyonluk yarışında beklenmedik bir puan kaybı yaşayan sarı-lacivertlilerde yeni bir operasyon için düğmeye basıldı. Trabzonspor ve Antalyaspor maçlarında Caner Erkin'i kadroya almayarak ilk hamleyi yapan sarı-lacivertlilerde peş peşe ayrılıklar yaşanacak. İşte o isimler ve yaşanan tüm gelişmelerin detayları....

Fenerbahçe'de Dev Operasyon! 4 Ayrılık Birden

Son olarak sahasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, Galatasaray'ın mağlup olduğu haftada eline geçen fırsatı iyi kullanamadı..

KADIKÖY'DEKİ HASRET 3 MAÇA ÇIKTI!
Zorlu mücadele Fredy ve Enner Valencia'nın karşılıklı golleriyle 1-1 eşitlikle sona erdi ve sarı-lacivertlilerin Kadıköy'deki galibiyet hasreti 3 maça çıktı..

Sahasında yaşadığı kayıp sonrası şampiyonluk yarışında yara alan sarı-lacivertliler kalan maçlarda hata yapmayıp zirve iddiasını son ana kadar sürdürmek istiyor..

Bir yandan gelecek sezonun kadro mühendisliği çalışmalarına şimdiden başlayan ve transfer hedeflerini belirleyen Kanarya'da flaş gelişmeler yaşanıyor..

SENE SONU BOUPENDZA BOMBASI!
Sarı-lacivertliler, ara transfer döneminde Rus ekibi Krasnodar ile anlaşma sağlayamayan Hatayspor'un flaş ismi Aaron Boupendza'yı sezon sonunda kadrosuna katmaya hazırlanıyor..

Transferin 8.5 milyon euro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay şeklinde mutlu sonla biteceği kaydedildi..

Takıma katacağı isimlerin yanı sıra bazı isimlere de veda edecek olan 'de takımdan ayrılacak olan futbolcular netleşmeye başladı..

CANER ERKİN'İN BİLETİ KESİLDİ!
Peş peşe ayrılıklar yaşanacak olan 'de bileti kesilen ilk isim  oldu..

 ve  maçlarında maç kadrosuna alınmayan deneyimli sol bekin sarı-lacivertlilerde artık bir geleceği olmadığı kaydedildi..

'in disiplinsiz tavırları ve teknik heyetin otoritesini sarsan sözlerinin kendi sonunu hazırladığı bildirildi..

PAPISS CISSE İLE DEVAM EDİLMEYECEK!
'ye bonservis bedeli olmadan transfer olan ancak beklenen performansı bir türlü sergileyemen Papiss Cisse topun ağzına gelen bir diğer isim oldu..

"EMEKLİLİĞE HAZIRIM"
Senegalli santrfor geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "35 yaşımdayken  ile sözleşme imzaladım. Hangi Afrikalı futbolcu 35 yaşına geldiğinde F.Bahçe gibi bir takımla sözleşme imzalayabildi?.

F.Bahçe, Türkiye'nin Real Madrid'i ve 30 milyondan fazla taraftarımız var. Kendimle gurur duyuyorum. Bir gün kariyerim bitecek. Mental olarak bugün bile bırakmaya hazırım.".

LEMOS GÖZDEN DÜŞTÜ!
'de özellikle sportif direktör Emre Belözoğlu'nun büyük beklentiyle transferini gerçekleştirdiği Mauricio Lemos, performansıyla hayal kırıklığı yarattı..

Forma giydiği maçlarda yaptığı bireysel hatalarla tepki çeken Uruguaylı stoper, sakarca gördüğü kırmızı kartlarla takımını eksik bırakmasının ardından gözden düştü..

OZAN TUFAN'DAN BONSERVİS GELİRİ BEKLENİYOR!
Gelecek sezon mali yönden rahat hareket alanı sağlamak için oyuncu satışı yapmak isteyen 'de orta saha mevkisindeki kalabalık sonrası ilk sıraya Ozan Tufan konuldu..

Sarı-lacivertli yönetim, İngiltere Premier Lig'den talipleri olan başarılı futbolcuya gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı aldı..

Fenerbahçeli kurmaylar, Ozan Tufan için beklediği tutarda bir teklif gelirse bu transfere izin verecek..

Kaynak :

Fanatik

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2021, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER