Ağrı Batıkent Sakinleri ''Mağduruz''

Batıkent sakinleri yaşanan mağduriyetin telafi edilemez ölçüde sorunları beraberinde getirdi.

Ağrı Batıkent Sakinleri ''Mağduruz''

Ağrı'nın ilk toplu konutu olan Batıkentte 360 daire mağdur.
Ağrı Merkez Abide Mahallesine bağlı olan Batıkent konutlarında yaklaşık 20 gündür internet hizmeti alamayan semt sakinleri duruma isyan etti.
Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sonrası yaşanan kısıtlamalar ve eğitim öğretimin internet ortamı üzerinden gerçekleştirilmesi sonrası yaşanacakları öngöremeyen Türk Telekom'un alt yapı yetersizliği nedeni ile site sakinleri İnternet hizmeti alamıyorlar.

Böyle hassas bir dönemde yaşanan mağduriyet nedeni ile haber hattımıza yığılan şikayetlerde internetin kesilmesi ile birlikte düzenlerinin bozulduğunu ifade eden site sakinleri özellikle eğitim çağındaki çocuklarının mağdur olduklarını ifade ediyorlar.
Ağrı Türk Telekom'a da defalarca durumun iyileştirilmesi için müracat etmelerine rağmen çözüm bulamayan site sakinleri Telekom'dan yapılan açıklamada durumun iyileştirilmesi için yeni bir şebeke çalışmasına gidileceği ve bununda asgari 30-45 gün arasında süreceğinin kendilerine söylendiğini aktaran mahalleli ''bu durumda yks ve lgs sınavlarına hazırlanana çocuklarımızın mağduriyeti telafi edilemez bir boyuta taşınacak tüm yetkililerimizden konuya acil çözüm bulunması için gayret göstermelerini istiyoruz.''dediler

YORUM EKLE
YORUMLAR
Batıkent Sakini
Batıkent Sakini - 3 yıl Önce

Taner Bey;
Haberinizde geçtiği gibi, biz Batıkent sakinleri, büyük bir internet sıkıntısı yaşıyoruz. Sorunumuzu dile getirdiğiniz için, Allah sizden razı olsun. İnşaAllah, Ağrı Türk Telekom yetkilisi arkadaşlarımız, sitemizin internet problemini bir an önce çözüme kavuştururlar. Biz, Telekom yetkililerini şikâyet etmiyoruz, sadece sitemizin internet problemine çözüm üretmelerini rica ediyoruz. Duyarlılığınıza tekraren teşekkürlerimizi ifade ediyoruz.

M. Umeyr Kahraman
M. Umeyr Kahraman - 3 yıl Önce

Öncelikle bu habere dair tutumunuz ve haberinizde de belirtildiği üzere Türk telekomdan kaynaklı bir durum olmasıyla beraberin de kendilerinden olan çözüm odağının 30-45 günden öte müşterilerine biz size kablo verelim siz işçiliğini karşılayın yüzsüzlüğüne kalkışabileceğine dair bir cvp almamızla beraberinde yapılan sözleşmemizi bile iptal etmıyorlar bunu da haberinizde bildirmeniz üzere kolay gelsin sizlere

Batikent sakini
Batikent sakini - 3 yıl Önce

Bizim internet kabloları çalınmış komple binalarimiza guvenlik kamerasi takalım yoksa yine çalınacak

SIRADAKİ HABER