Ağrı Teknokent Koleji Başarıya Doymuyor

Tüm branşlarda başarıları ile dikkatleri üzerinde toplayan Ağrı Teknokent Koleji yeni döneme 2 birincilikle başladı.

Ağrı Teknokent Koleji Başarıya Doymuyor

Ağrı TEKNOKENT KOLEJİ Başarıya Doymuyor 
Kuruluşunun 3. Yılında sportif alanda birçok başarıya imza atarak her branşta kürsünün en üst basamağına çıkan Teknokent Koleji bu kez Yüzme dalında 2 kupanın sahibi oldu.
Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Yasemin Kaya’nın gözetiminde tüm sportif aktivitelere takım ve bireysel olarak hazırlanan Teknokent Koleji Öğrencileri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organiza edilen GençlerA Grubu Yüzme Şampiyonasında takım olarak kızlar ve erkeklerde birinciliği kazanarak okullarına iki kupa daha taşımış oldular.
 Merve Yıldırım,Ezel Taşdemir,Fatma Aksoy,Zeynep Azra Bayındır Teknokent Koleji Kız takımı olarak okullarını temsil ederken erkek takımı da Enes Başköy,Şamil Saydam,Mert Can Kılıç ve Yasin Taha Akbaş’tan oluştu. Ağrı İl Birincisi takımın Hocası Yasemin Kaya kupa töreni sonrası yaptığı açıklamada ;Uzun uğraşların sonunda emeğimizi kupa ile taçlandırmak bizim için inanılmaz ölçüde keyifli bir duygu oluştururken öğrencilerimizin motivasyonu üst seviyeye çıkıyor.
3 yıldır tüm branşlarda çok başarılı çocuklarla hem Ağrı Sporuna katkı sunuyor hemde okulumuzu başarı ile temsil ediyoruz.Tabi bu takım olgusu öğrencilerimiz arasında ki bağıda güçlendiriyor.
Arkadaşlarının destekleri ile birincilik kürsüsüne çıkan tüm öğrencilerimi kutluyor,yeni başarıları paylaşmayı umut ediyorum,dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal Akarsu
Kemal Akarsu - 7 ay Önce

Allah aşkına Ağrı devlet hastanesi acil karşısında belediye otobüs durağında bir tane ışık yok Vatandaş telefon ışığında otobüs bekliyor şimdiden önlem alınmasa tecanüz cinayet sorgun kaçınılmaz sahipsiz olduğu kadar duyarsız yöneticiler ve vatandaşlar sorumlu ama cesur kalem taner söylemez bunu haber yapar burunlarından fitil fitil getirir Allah aşkına akşam 21 22 de git bak foto çek belki utanırlar tabi utanacak yüzleri varsa

Sema
Sema - 2 ay Önce

Güzel

SIRADAKİ HABER