Ağrı Valisi Mustafa Koç'tan Sıra Dışı Uygulama

Son Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ağrı Valiliğine atanan Mustafa Koç’un alışılagelmişin dışındaki temasları kentte memnuniyetle karşılanıyor.

Ağrı Valisi Mustafa Koç'tan Sıra Dışı Uygulama

Ağrı Valisi Mustafa Koç alışılmışın dışındaki uygulamaları ile yüreklere dokunuyor.

Son Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ağrı Valiliğine atanan Mustafa Koç’un alışılagelmişin dışındaki temasları kentte memnuniyetle karşılanıyor.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın ilk ders gününde15 Temmuz İlkokulunu ziyaret eden Vali Mustafa Koç burada gazetecilere yaptığı açıklamada ‘’ Ağrı’da sağlıklı bir eğitim-öğretim ortamı için gerekli bütün tedbirleri aldıklarını belirtti.

Eğitimde başarı için öğretmen ve öğrencilerle birlikte veli, vatandaş, esnaf ve toplumun tamamının birlikte hareket etmesi gerekliliğine vurgu yapmıştı.

Bugün Nurettin Dolgun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyaret gerçekleştiren Vali Mustafa Koç okul ziyaretinin ardından çevrede bulunan iş yerlerini ziyaret etti.

Lise ziyareti sonrası okul çevresindeki market ve kafelerde denetim gerçekleştiren Vali Koç, geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin güvenli ve huzurlu bir eğitim almalarında esnaflarımıza da sorumluluk düştüğünü ifade ederek toplumun tüm katmanlarını eğitim seferberliğine dahil edeceğinin işaretini verdi.

Vali Mustafa Koç Öğrencileri Esnafa Emanet Etti

Koç’un bu sıra dışı ziyareti öğrencileri esnafa emanet ettiği şeklinde yorumlanırken mülki idarenin önümüzdeki süreçte Ağrı’nın bir çok sorununa çözüm üreteceği intibası uyandırdı.

Vali Koç eğitim öğretim döneminin ilk gününde yaptığı açıklamada ‘’ Bizler Ağrı’da tüm ilçe, köy ve beldelerimizde öğrencilerimizin rahat ve huzurlu bir ortamda eğitim görmesi için gerekli her türlü tedbirimizi almış bulunuyoruz. Biz çocuklarımızı seviyoruz. Öğrencilerimizi seviyoruz. Velilerimiz rahat olsunlar. Biz onlar için her türlü tedbiri aldık. Ama eğitim-öğretim çok paydaşlı bir kamu hizmeti. Bu süreçte bizim herkesin desteğine ihtiyacımız var. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan korunması için okullarımızın çevresindeki esnafımızın duyarlılığından, vatandaşlarımızın duyarlılığına kadar el birliği ile çaba sarf etmeye ihtiyacımız var. Geleceğimiz teslim edeceğimiz çocuklarımızın çağımızın gerektirdiği bilgi, beceri ve donanımı kazanması sureti ile milli ve manevi değerlerimizle özümsenmiş bir şekilde yetiştirilmesi için bütün paydaşlarımızla bu amaç doğrultusunda var gücümüzle çalışmalıyız.’’ İfadeleri ile velilerinde müsterih olmaları gerektiğine vurgu yapmıştı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 8 ay Önce

Çok güzel bir çalışma

Ömer sancak
Ömer sancak - 8 ay Önce

Sayın valimiz sizinle görüşmek.için Ankara ike Teresa geçecem

SIRADAKİ HABER