Ağrılı Anne gözyaşları içinde kayıp oğluna seslendi ''hayattayım de yeter''

Ağrılı anne kayıp oğluna gözyaşları içinde seslendi.

Ağrılı Anne gözyaşları içinde kayıp oğluna seslendi ''hayattayım de yeter''

Renault Ağrı eski Bayisi Balkı Otomotiv’in hissedarlarından trafik kazasında yaşamını yitiren merhum İbrahim Balkı’nın oğlu Rohat Balkı’dan haber alınamıyor. Antalya da ikamet eden 30 yaşındaki Rohat BalkI’yı arama çalışmaları 3 Ocak’tan beri devam ediyor. 

15 gündür kendisinden haber alınamayan Rohat Balkı’nın annesi Ruken Gökçen’in girişimleriyle Rohat Balkı’nın son görüldüğü nokta olan Konyaaltı Sahili’nde arama yapılmasına karar verildi. Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ve Antalya Sahil Güvenlik Sualtı Eğitim Merkezi bünyesinde Dalış, Emniyet, Güvenlik ve Arama Kurtarma (DEGAK) ekipleri, bugün Rohat Balkı’nın telefonunun bulunduğu noktaya geldi. Hazırlıklarını tamamlayan ekiplerin kıyı boyunca su altında yaptığı aramaların yanı sıra çalışmalarda drone ve su altı robotu da kullanıldı. Sabah saatlerinde başlayan çalışmalardan da sonuç alınamadı. 

Antalya da özel bir şirkette hasar danışmanı olarak çalışan Rohat Balkı, 3 Ocak’ta 2 saat izin alıp iş yerinden ayrıldı. Balkı, işe dönmeyince, tüm aramalara rağmen ulaşılamayarak sırra kadem bastı.  

Oğlunun arama çalışmalarını endişeli gözlerle izleyen Ruken Gökçen duygularını şu ifadelerle paylaştı. 

* 3 Ocak günü iş yerinden telefon aldım. Sonra ben de kendisini aradım, telefonu hep kapalıydı. Akşam birileri arayarak telefonu sahilde bulduklarını söyledi. Geldik ve telefonunu karakoldan aldık, kayıp başvurusunda bulunduk. O günden sonra kendisinden haber alamadık. 

* Şu ana kadar kötü bir haber almadık, kötü bir şey de duymadık. Artık korkmaya ve hayatından endişe etmeye başladım. Gören, duyan olursa bize haber versin. 

* Eğer bir kırgınlık, bir dargınlık, bir öfke varsa çıksın gelsin. Bir ‘alo’ desin, yaşadığını bilelim, bu yeter bana. Yeter ki yaşadığını bileyim. 

* Kötü bir şey yok ancak olumlu bir haber de yok. Herkes perişan, eğer ki bir yerlerdeyse haber versin. Bir ‘yaşıyorum’ desin yeter. Hayatta olduğunu bileyim tek isteğim bu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER