Ağrılı gencin umuda yolculuğu ölümle sonuçlandı

Hayatlarının baharında yaşadığı kentin yoksulluğu ve ülkede iş bulmanın güçlüğü nedeni ile kaçak yollardan yurt dışına giden gençlerimizden acı haberler gelmeye devam ediyor.

Ağrılı gencin umuda yolculuğu ölümle sonuçlandı

Ağrı’da hayatını idame etme şansı bulamayan gençlerin yeni bir yaşama başlamak için çıktıkları umut yolculuğundan ikinci ölüm haberi geldi.

Daha önce yurt dışın hayaline erişmek için geçmek istediği nehirde bir vatandaşımız hayatını kaybetmişti.

Bu kez acı haber Amerika Birleşik Devletlerinden geldi.

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesinden olup kısa bir süre önce Ağrılı bir çok gencin umut olarak gördüğü ve gayrı resmi yollardan göçtüğü Kanada’ya gitmeyi başaran Abdulhekim Eşiyok hayallerini gerçekleştirmek için gittiği ABD’de hayatını kaybetti.

ABD’nin New York eyaletinde motosikletli kurye olarak çalışan Abdulhekim Eşiyok önceki gün servis yaparken hız sınırını aşan bir aracın arkadan çarpması sonucu ağır yaralandı.

Abdulhekim Eşiyok’a ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri talihsiz gencin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Türkiye’de ki ailesine sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarla ulaşmaya çalışan ABD’deki Ağrılıların çabaları sonrası aileye ulaşılırken Abdulhekim Eşiyok’un büyük umutlarla vatanını terk ederek gitmek zorunda kaldığı ABD’den cansız bedeninin gerekli işlemler yapıldıktan sonra Türkiye’ye getirileceği öğrenildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ass
Ass - 12 ay Önce

Yoksulluk değil insanların aç gözlü ğündendir evlatlarını bilebile yurt dışına ölüme gönderiyorlar

İso
İso @Ass - 11 ay Önce

Ya bi yürü git aç gözlükten miş Türkiye'de çalışıyorduk ne bir birikim oluyordu ne birşey üç kazanıp on harcıyorduk belli senin Tüzün kuru ya malum partiye yalakalık yapıyorsun yada babadan zenginsin gelmiş burda bilmediğin hayatları yaşayan insanlara kendi hayatına göre yorum yapıyorsun

Admin
Admin - 12 ay Önce

Yoksulluktur ya nedir keyfinemi gidiyor be vicdansız

Ağrı
Ağrı - 12 ay Önce

Akli ile beyni arasındaki kayışı kopmuş bazıları aç gözlüklü diye biliyorlar. ola beyinsizler işsizlikten gençler bulanima girmiş kendine bile bakamiyorlar. Geleceği hiç hayal bile edemiyorlar.......

Boş boğaz
Boş boğaz - 12 ay Önce

Boş konuşma sefalet hat safada

Asi
Asi - 11 ay Önce

Lütfen tartışmayın rahmet okuyun.

SIRADAKİ HABER