Ağrılılar en iyisi Yıldız Acar dedi

Doğubayazıt Bağımsız Belediye Başkanı Yıldız Acar merkez dahil 7 partili belediye başkanını geride bırakarak ödülün sahibi oldu

Ağrılılar en iyisi Yıldız Acar dedi

Ağ Medya'nın ilkini düzenlediği yılın enleri programında bir çok alanda ödüller sahiplerini bulurken Bağımsız Belediye Başkanı halkın en çok takdir ettiği isim olarak öne çıktı.
Ağ Medya tarafından özel bir işletmede düzenlenen programda bir çok dalda ödüller dağıtıldı.
 645 kişi ile yüz yüze yapılan anket sonuçlarında Doğubayazıt Bağımsız Belediye Başkanı yüzde 55 oy oranı ile en başarılı belediye başkanı seçildi.
Ağ Medya'nın video anketine katılan vatandaşların yarısından fazlasının oyunu alan Yıldız Acar'ın tanınırlılığıda dikkat çeken sonuçlar arasında yer aldı.
Acar halkın teveccühü ile aldığı ödülle vatandaşın belediyecilikte ambleme değil hizmete baktığının en güzel örneği oldu.
 Acar'ın aldığı ödül aynı zamanda sarışın medya severlerin Ağrılılar tarafından tanınmadığının da bir simgesi olarak tarihe not düşürdü.

Ödül töreninde Başarının halkla birlikte hareket etmekle geldiğini dile getiren Başkan Acar; 
‘’ bugün burada, Halkımız ile hareket etmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık. Biz birçok kez ödüller aldık. Fakat halkımızın takdir ettiği ve layık gördüğü ödüller bizim için başka bir boyut alıyor. Bu bizim için daha özel ve gurur verici bir olay. Belediyecilik bizim için sadece genel sorunları iyileştirmek değil. Biz, genel sorunlar dışında halkımızın temel sorunlarına iniyoruz. En küçüğümüzden en büyüğümüze kadar, kadınlarımızdan özel bireylerimize kadar Sosyal sorumluluk projelerimiz adı altında destek veriyoruz. Sosyal ve katılımcı belediyecilik ile halkımızın gönlünü kazanmak bizim için her hizmetten önce gelir. Bizlere bu ödülü layık gören Ağ Medya TV ‘ye teşekkür ediyor, bu ödülü halkım adına canı gönülden kabul ediyorum’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2022, 21:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER