A.İ.Ç.ÜRektör Yardımcısına Tepki Yağdı

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarında a Protokolde yer alan ve selamlama töreninde ayağa kalkmayan A.İ.Ç.Ü Rektör yardımcısına tepi yağdı.

A.İ.Ç.ÜRektör Yardımcısına Tepki Yağdı

Biz bunların İstiklal Marşı okunduğunda ayağa kalkmayan versiyonlarına da şahit olduk  haliyle çok yadırgamıyoruz artık ,sadece bir sürecin son bulacağının bilincinde sabırla bekliyoruz. 
Liyakatten vazgeçtik, oturduğu koltuğun edebini, protokolün adabını bilmeyen yöneticilerin iktidarıdır AK Parti.
Bakmayın siz onların bayrak inmez edebiyatı yaptıklarına İstiklal Marşında ayağa kalkmamış onlarca protokol fotoğrafı bulabilirsiniz arşivlerde.
Duymayın siz onların Ezan susmaz naralarını çok yakınlarda şahit olmuştuk Ceo’larının iki erkekle cemaat olmasına, dönün bakın arşivlere çokça bulacaksınız.
Daha dün milyonlarca dolarlık hırsızlık iddiaları ile gündeme geldiğinde ,saçının gözüktüğünden şikayet eden Allah’tan ,İslam’dan imandan bigane kadınların arsızlıklarına zırhtır başındaki örtüsü ..
A.İ.Ç.Ü adına işgal ettiğiniz koltukta selamlamasını umursamadığınız ‘’şehitler ölmez ‘’ edebiyatıyla makam kaptığınız, Al bayrağa sarılı tabutların kınalı kuzuları ,şehit adayı arkadaşlarıdır Faruk Bey..
Sağınız da ki Belediye Başkanı ve Vali solunuzda ki İl Emniyet Müdürü korkuluk değilse şayet bu fotoğraf karesinde görünen siz ağa ,memlekette uşağınızdır ,haklısınız Faruk Bey.
Sükut ikrardandır der atalarımız …Taciz iddiasına sessiz, referansın Zehra Taşkesenlioğlu’mu sorusuna sağır kalan Rektörüne de söyle, şimdi bunu yazıyı da mahkemeye versin.
Ama bundan böylede  A protokolde nasıl bir tutum gösterileceğini bilen birileri ile bu kentin en saygın markalarından olan üniversiteyi temsil etsin.
Yoksa en baştan dediğim gibi hafızalarımız İstiklal Marşında ayağa kalkmayan AKP’li bürokrat fotoğraflarına da alışıktır.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2022, 21:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Muhalif Akademisyen
Muhalif Akademisyen - 2 yıl Önce

Cesaretinize yüreğinize görevini layıkıyla yapmanıza hayranım diğer yerel basın mensuplarınında sizden ilham almalarını tavsiye ederim ama hiç umudum yok çünkü yandaşlar troller gün gelecek milletin yüzüne nasıl bakacaklar çok merak ediyorum.

Ersin Korkut
Ersin Korkut - 2 yıl Önce

Bu adam derhal görevden alınmalı.Herkes ayakta kendisi oturuyor bu cahillik yahu

Adem
Adem - 2 yıl Önce

Sancak geçişi hariç tören geçişini sadece vali garnizon komutanı ve belediye başkanı ayakta selamlar. Diğer davetliler oturur. Burda hata yapan Faruk bey değil diğer misafirlerde. Gaza gelip hatalı haber yapmışsınız.

Ömer DURMUŞ
Ömer DURMUŞ - 2 yıl Önce

Son olarak yapılan; herkes yanlış yapıyor o niye doğrusunu yapıyor şeklinde anormal bir tavırdır. Ayrıca Faruk hoca haberi yaptığınızdan dolayı sizi dava edebilir. Maalesef yorumlarda da görüleceği üzere adamın itibarını lekelemek söz konusu hatta daha da ilerisi de iddia adilebilir.

Ömer DURMUŞ
Ömer DURMUŞ - 2 yıl Önce

Toplum olarak her şeyi eleştiriyoruz. Öyle ki bu eleştirilerimizi bazen cahilce yapıyoruz. Bilgimizin olmadığı konularda bile yazıp çiziyoruz. Bu haber de maalesef öyle olmuş. Yorumlarda Adem beyin de dediği gibi kutlama ve geçit törenlerinin nasıl yapıldığını bilmek gerekiyor. Faruk KAYA doğrusunu yapmış diğer protokol üyeleri protokol kurallarını bilmediklerinden ayağa kalkmışlar. Haberi yapan arkadaşımızın duyarlılığı için kendisini tebrik ediyorum. Fakat maalesef burda ayrıntı olan protokol kurallarını bilmediğinden hata etmiş. Biran önce haberi kaldırıp kendisinden özür dilemesini tavsiye ediyorum. Zira haber ahlakı bunu gerektirir.

Musician04
Musician04 - 2 yıl Önce

Ota bka yorum yazan makarnistler buna da yazsinlar hadi. Dotleri yemez. Hepsi vatan dusmani.hepsi ihaletor hepsi kasetci çünkü..

SIRADAKİ HABER