Ak Parti Ağrı da dibe vurdu

Genel merkezde ki kaynaklardan aldığımız bilgiler ışığında Ak Parti Ağrı'da Haziran 2015 seçimlerini mumla arayacak

Ak Parti Ağrı da dibe vurdu

Ak Parti Ağrı’da Dibe Vurdu

Ak Parti Genel Merkezini bugünlerde en çok meşgul eden teşkilatının Ağrı olduğu öğrenildi.

Teşkilat içindeki uyumsuzluk neticesinde yaşanan şikayetlerden kaynaklı olarak genel merkezin büyük şehirlerden sonra en çok mesai harcadığı Ağrı da sular durulmayacak gibi görünürken yine genel merkez tarafından yapılan kamuoyu araştırmasında Ak Partinin Ağrı da dibi gördüğü anketlere yansıdı.

2015 açılım sürecinde gerçekleşen 7 Haziran seçimlerinden çok daha kötü bir performans sergileyen Ak Parti Ağrı ve ilçe teşkilatlarının vatandaştan uzak kibir ,ego ve gayri hukuki işlerinin gün yüzüne saçılmasının ardından yapılan anketlerde Ağrı’nın iktidar partisi için hayal olduğu kulislerde dillendi,rilmeye başlandı.

Ak Parti Genel Merkezinin Ağrı anketinde eridiği görülen teşkilatlara müdahalesi devem ederken partinin bugün seçim olsa yüzde 6 oranlarında se

yredeceği gerçeği tüm çıpkalığı ile gözler önüne serildi.

Bir çok yolsuzluğa adı karışan parti teşkilatlarının nasılsa son dönemimiz vurduğumuzu vuralım mantığı ile geliştirdikleri politikalara ekonomik krizde eklenince Ağrılılar 2007 seçimlerinde 5 milletvekili verdiği iktidar partisine sırtını döndü.

Daha geçtiğimiz hafta 9 kişinin terörist cenazesine katıldığı gerekçesi ile cezaevine gönderildiği Ağrı da aynı cenazeye katılan bir ismin hala ilçe başkanlığı görevini sürdürüyor olması da Ağrılıların Ak Partiye bakışında önemli rol oynadığı gözlemlendi.

İçişleri bakanlığının bahse konu işleri gözardı etmesi ve adalet bakanlığının elindeki donelere rağmen harekete geçmediği de haber merkezimize ulaşan bilgiler arasında yer aldı.

Son deönemin Ak Parti leyhine cereyan eden tek hadisesinin de görevden alınacağı iddia edilen Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Kenan Engin’in Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın girişimleri sonucu görevde kalması olduğu görüldü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER