AKP de Kazan Kaynıyor ''Sayan,Çelebi'yi Halka Şikayet Etti''

AKP li Belediye Başkanı Savcı Sayan AKP Milletvekili Ekrem Çelebiyi halka şikayet etti; hesap sorun ,dedi

AKP de Kazan Kaynıyor ''Sayan,Çelebi'yi Halka Şikayet Etti''

17 Temmuz 2018 tarihinde adalet sarayının ardından hepimizin malumu ‘’Kavimler Göçüne’’ espritüel bir gönderme yaparak ‘’Ağrı’da Kurumlar Göçüne ‘’ vatandaşların tepki verdiği bir haber paylaşmıştık. 

Ağrı’da ( hakir görme manasında kullanmıyorum bu nedenle kimse alınganlık göstermesin) yetki babında Zabıta’dan hallice Bekçi’nin bir alt segmenti olarak siyaset ürettiğini zanneden REİS’in salla başını siyasetçilerinin günü kurtarmak adına tüm iş bilmezliklerini Ağrı’dan bihaber iktidar azgınlıklarını müjde diye sıralayan AKP li siyasetçilere kendi içlerinden bir doğru muhalefet çıkınca bunu görmezden gelmenin vijdansızlık olduğunun da altını çizmek istiyorum. 

Gerek yerel yönetim anlayışında gerekse ülke gündeminin tezahür ettiği siyaset arenasında 10 meseleden 9 unda birbirimizle çok farklı kutuplarda fikir sadretsekte Ağrı Belediye Başkanı Sayın Savcı Sayan’ın Kentin yeniden şekilleneceği süreçte kurumların yerleşkelerini taşımak istediği bölgeler konusunda kayıtsız şartsız destekliyorum. 

Sakın ha bu işi çorbanın tuzu ,kelle paçanın kokusu mevzuna dönüştürmeyin . 

Diyorum ya bugün Sayan’ın AKP li bir siyasetçi olarak geldiği noktayı biz 17 Temmuz 2018 de kaleme almış ve eleştirmişiz. 

Bunca açıklamadan sonra olaya siyasi hasımlık üzerinden yaklaşmayacağınız temennisi ile Sayan’ın Asfalt Plenti açılış töreninde yaptığı konuşmanın tamamının altına imza attığımı ifade ederek ilgili bölümü şayet anlattığı gibiyse hesap sormanız için sizlerle paylaşmak istiyorum … 

Sayan’ın konuşmasının ilgili bölümü şu şekilde ; 

İki yıldır adliye ve emniyet binasını yerine oturtmak için bir mücadele veriyoruz.Ben size buradan söylüyorum ,bana engel oluyorlar, adliye ve emniyetin yapılması için. 

Ben sayın valimden gereken bütün destekleri aldım ,sayın emniyet müdüründen aldım ama maalesef bunu şikayet olarak mı anlıyorsunuz, bunu  nasıl olarak anlıyorsanız anlayın iki yıldır Ağrı’da adliye ve emniyetin yapılmaması için ayağıma engel takılıyor, önüme engeller konuyor iki yıldır ben evrakları aşamıyorum arkadaşlar. 

Bunları ben burada size söyleyeyim ki sizde burada il başkanımda burada milletvekilimizde gelecek bizden hesap sorun.Eğer buna belediye başkanı engel oluyorsa belediye başkanından hesap sorun eğer il başkanı engel oluyorsa il başkanından hesap sorun,eğer millet vekili engel oluyorsa milletvekilinden hesap sorun ,dedi. 

Sayan konuşmasının devamında ;  Değerli kardeşlerim biz bir yere bir şey yapmak istiyorsak kendi siyasi geleceğimiz için yapmıyoruz.Ağrı’nın geleceği için yapıyoruz.Biz şehiri dengelemek zorundayız,şehrin batısını,doğusunu ,güneyini kuzeyini düşünmek zorundayız. 

Hep bir tarafa yaslanırsak ,bir tarafa yüklenirsek bu şehre ihanet ederiz.Bakınız bir zamanlar bu şehrin en kadim mahallesi Hürriyet Mahallesiydi,Leylek Pınar Mahallesiydi.Şimdi o mahallelerden neredeyse kimse ev almıyor .Bunu bizim bertaraf etmemiz lazım ,Şehrin her tarafı bizim bütün toprağı bizim bütün insanları bizim insanımız ,bütün her tarafıyla büyümek zorundayız.Bunu yapmamız gerekiyor,bu konuda bütün vatandaşlarımdan ben destek istiyorum .Bütün muhtar kardeşlerimden ,bütün köylü kardeşlerimden ,köy muhtarlarından destek istiyorum, dedi. 

Sayan’ın Akp Milletvekili Ekrem Çelebi’yi işaret eden şikayetine ilişkin 2018 tarihli haberimizin linki ; 

https://www.agri04haber.com/agri/agri-da-kurumlar-gocu-yasaniyor-h566.html

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2021, 00:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ağrılı
Ağrılı - 3 yıl Önce

Yaw savcı bey öncelikle kendini şikayet etsin görevi bitmek üzere halen memlekete bir taş koymuş adam değil
Alt yapısı olmayan bir şehre asfalt döksen ne olacak

murathan beyoğlu
murathan beyoğlu - 3 yıl Önce

bu ilin hiç şans olmaz mı olmuyor işte yıllardır süren bu değil mi parti fark etmezsin kim gelirse gelsin Ağrı hep aynı düzen son 1 yıl da başlar çalışmalar vekillerde son 2 ay kala ortaya çıkar bu şehire kim ihanet ediyor biliyor musunuz biz ediyoruz kendinimiz ediyoruz seçtiğimiz insana hesap sormak yerine yalakacılık yaptığımız için

004
004 - 3 yıl Önce

Hadi ordan yalancı rantci sen akp yi bitirdin haberin varmı

Demir can
Demir can - 3 yıl Önce

Kesinlikle baskan hakli sonuna kadar destekliyorum

mert bakar
mert bakar - 3 yıl Önce

kayyum istiyorum artık verdiğin sözlerden sadece 1 tanesini tut kurtar ağrı halkını bu dertten hani 1 yıl içinde doğunun parlayan yıldızı olacaktık yok bilmem olmasa istifa edeceğim

doğan sayan
doğan sayan - 3 yıl Önce

başkanımız çalışıyor beyler kıskanmayın şehri dengeliyor işte

..
.. - 3 yıl Önce

Bende seni Allah'a şikayet ediyorum

Avukat Hilmi Çalışkan
Avukat Hilmi Çalışkan - 3 yıl Önce

Seçimlerde büyük bir ders verecek. HDP zamanında bile bu kadar oyun yoktu. Bari HDP 'ye verelim Kayyum Belediye nasıl olsa çalışır. Musa Işın ve Süleyman Elban zamanında belediye çalışıyordu.
AKP sittin sene zor alır seçimler..
Millet aç ama bunlar hala ihale peşinde koşuyorlar...
Sokaklara doğru düzgün yol bile yok..
AKP kürtlere zulüm ediyor bu bir gerçek.. Bize reva görülende bu..


SIRADAKİ HABER