Al Sana Belge

Taner Söylemez yazdı

Al Sana Belge

Al sana belge

İyi bak amma oraya ne yazıyor Başkan ?

Vodafondan sigara parasına temin edilmiş bilgi/belge değil üstelik

Bildiğin Devletin Din Kabul ettiği Adalet Mekanizmasının kararı.

Şimdi bu ifadeden dolayı dinsiz diye saldıracakların yolunu kesmek için tamamını aktaralım isterseniz cümlenin.

‘’Devletin Dini Adalettir ‘’der Hz Ali ve ekler ‘’Dinin Devleti de Özgürlüktür’’ diye.

Şimdi Siz Türkiye Cumhuriyeti Devletinin en kıymetli makamlardan birini temsil noktasındayken 1 ayı aşkın bir süredir oturduğunuz her mecliste vodafondan sigara parasına temin edilebilecek bir belge ile Kafkas Kartalı hesabı Ağrı Basın Birliği Başkanı Nuri Bayram’dır propagandasını elinize henüz ulaşmış olan belgeye rağmen nasıl örteceksisiniz merak ediyorum doğrusu.

Neyse başa dönelim

Çözüm sürecinde hükümetinizin ,masa arkadaşları ile birlikte Tabelalarından remzini kaldırmak istediği Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Adalet Bakanlığı Bünyesindeki’’ T.C Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı ‘’bugün yardımcınız olan Ahmet Tunç’un şikayeti üzerine açılan ‘’Kafkas Kartalı’’ dosyasında takipsizlik kararı verdi.

Umarım dolmuş şoförlüğü yaptığınız zamanınızdan arta kalan sürede Başkanlık makamında basın ofisiniz karara ilişkin haberi önünüze koyarak sizi bilgilendirir yada ne bileyim belkide yardımcınız Ahmet Tunç devletin dinine ve dinin devletine kast ederek iftira yoluyla özgürlüğüne kast ettiği, itibar suikastı yaptığı ‘’ Nuri Bayram ‘’ kararını size aktarır.

banner47
Sonrasında ne bekleriz biliyormusunuz ‘ şehrül emin’ olarak sizden ?

Savcılık kararını belge olarak sunup oturduğunuz her mekanda ‘’yanılmış arkadaşımız biz haksızız ‘’demenizi.

Zira savcılığın size sunduğu belge hiçbir muktedirin herhangi bir bedelle elde edemeyeceği Yüce Türk Adaletinin belgesi kanıtıdır.

Ve O belgede okuma zahmetinde bulunmazsanız şayet aynen şu şekilde yazılmaktadır.

‘’Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan inceleme sonucu düzenlenen telefon iaj inceleme tutanağında ;Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan 2019/7120 sayılı dosyası kapsamında,Ağrı Sulh Ceza Hakimliğinin 2019/2954 D. İş kararına istinaden CMK 134 hükmü gereğince şüpheli Nuri Bayram isimli şahıstan elde edilen İmei No …. …… sayılı cep telefonu ve …….. .. sayıh vodafone ibareli sim kartın alınan imaj örnekleri incelendiğinde,Ağrı Kafkas Kartalı Twitter paylaşımları ile ilgili herhangi bir bulguya rastalmadığının belirtildiği .

Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen araştırma raporunda Ağrı Kafkas Kartalı ve Q Kafkas _Agri isimli Twitter kulanıcısının tespit edilemediği söz konusu paylaşımların şüpheli tarafından yapıldığıa dair müştekinin soyut beyanı dışında somut bir delile ulaşılamadı.’

…………………………………………………………………………..

Ve son olarak ‘’ soruşturma yapılmasına yer olmadığı ‘’ kararına varılmıştır.’’denmektedir.

Şimdi Sayın Başkan; yardımcınız Ahmet Tunç’un mevkidaşının geçtiğimiz günlerde tuvalet kapısında beklettiği memura yapılan zulümden daha büyüktür bu zulum ve siz şimdi bu savcılık kararını n ardından özür dileyerek yardımcınız hakkında da gerekli yaptırımı hayata geçirebilecekmisiniz ?

Yoksa ali kıran başkesen edası ile ben dedim oldu bittiyemi mı getireceksiniz bu durumu merak ediyorum doğrusu.

Şimdi sevgili Ağrılılar Adaletin Halk edenine şükür uygulayıcısına teşekkür ederek özür ve yaptırım beklediğimizin altını çizerek takdiri sizlere bırakıyor Allah emanet ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2019, 13:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bora Erim
Bora Erim - 4 yıl Önce

Kalemine sağlık üstad

Abdullah baktemur
Abdullah baktemur - 4 yıl Önce

Kalemine sağlık değerli abim

halil kimsun
halil kimsun - 3 yıl Önce

kalemıne sağlık başkanım yerinde yazı yerinde cevap seninle gurur duydum

Vatandaş
Vatandaş - 2 yıl Önce

Ya bunlar ne adalet ne haktan anlarlar.bunları çoban bile yapmazlar çobanlar alınmasın... Ahmet Tunç mal varlığı araştırılsın.. tâbi başkan nın da ... bakalım ne kadar dolarları var kime aktarmışlar...

SIRADAKİ HABER