Başkan Acar'ın Yeni Projesi Doğubayazıt'ta Hayranlık Uyandırdı

Doğubayazıt Belediye Başkanı 24 saat mesai anlayışı ile projelerini Doğubayazıtlılara taşıyor halkla birlikte sürdürülen çalışmalar hayranlık uyandırıyor.

Başkan Acar'ın Yeni Projesi Doğubayazıt'ta Hayranlık Uyandırdı

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar’ın halkla birlikte halka danışarak ortaya koyduğu yeni projesi esnaftan tam destek aldı vatandaşlar tarafından hayranlıkla karşılandı. 

20 yılı aşkın süredir alt yapı ve yol sorunu bir türlü giderilemeyen Doğubayazıt, Belediye Başkanı Yıldız Acar’ın özverili çalışmaları sonucu yeniden kent hüviyetine bürünmeye başladı. 

Halkın önceliklerini önceleyen bir yönetim anlayışı ortaya koyarak büyük işlere imza atmaya devam eden Başkan Acar Tuhafiyeciler ve pasajlar Caddesi esnafı ile bir araya gelerek burada yapacakları çalışmalara ilişkin esnafla bilgi alışverişinde bulundu. 

Acar’ın görsel çalışmalarını sunduğu proje esnaflar tarafından tam destek alırken sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlarda görseller vatandaşlar tarafından hayranlıkla karşılandı. 

Projeleri Doğubayazıtlılar tarafından tam not alan Acar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi ; 

Kentimizin tuhafiye caddesi ve pasajlar caddesi Esnafı ile bir araya gelerek yeni yapacağımız proje için ortak karar aldık birlikte yönetiyoruz katılımcı belediye anlayışı ile.... 

Acar’ın paylaşımına yapılan yorumlardan bazıları şu şekilde; 

''Kentimizin tuhafiye caddesi ve pasajlar caddesi Esnafı ile bir araya gelerek yeni yapacağımız proje için ortak karar aldık birlikte yönetiyoruz katılımcı belediye anlayışı ile....''

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2021, 21:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER