Başkan Yıldız Acar ;Ağrı Markası ile Sergilenen Her Başarının Yanındayız

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar; Ağrı adına sergilenen her başarının, markalaşan tüm çalışmaların yanındayız

Başkan Yıldız Acar ;Ağrı Markası ile Sergilenen Her Başarının Yanındayız

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar’dan Taner Söylemez'e Plaket

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar kısa süre önce açıklanan Yerel Medya Uzmanı Gazeteci Yusuf Özgür Bülbül tarafından yapılan 7 ay süren takiplerin ardından elde edilen veriler sonucunda Journal Ulusal Haberciler Sitesi tafaından yayımlanan 2020 yılının en dikkat çeken yerel haber siteleri sıralamasında Doğu Anadolu Kategorisinde yer alan Agri04haber.com sitesi ve KHA tarafından 7. si düzenlenen Yılın Oskarları ödüllerinde Doğu Anadolu Bölgesinde Yılın Gazetecisi seçilen Taner Söylemez’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Başkan Acar’ın Ağrı04haber.com’u ziyaretinde gazete çalışanları da hazır bulundu.

Salgın nedeni ile kısıtlamaların olduğu bir güne denk gelen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüde kutladığı çalışanlarla samimi bir sohbet havasında geçen ziyaretini plaketle taçlandırdı.

Başkan Acar konuşmasında ; Biz salgından dolayı kamu adına her türlü hal ve şatta dünyanın her coğrafyasından haber almamızı sağlayan tüm dünya gazetecilerinin bu anlamlı gününü buruk bir şekilde uğurlamak zorunda kaldık.

Burada sizin nezdinizde yerel, ulusal ve tüm dünya basın emekçilerinin bu anlamlı gününü kutluyorum.

banner47
İlgiyle takip ettiğimiz Ağrı04 haber kurumsal kimliğinizde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ,Ağrı adına gösterdikleri çaba ile birlikte bir marka oluşturma yolundaki çalışmalarının yapılan araştırmalar sonucu ilan edilmesi ve yine yılın en dikkat çeken gazetesi ile birlikte KHA ödüllerinde Doğu Anadolu Bölgesinde yılın gazetecisi seçilen Taner Söylemez’e bu başarılarından duyduğumuz mutluluğu iletmek adına bugün sizlerle birlikte olmak sizleri çalışma ortamınızda daha yakından tanımak adına birlikte olduk.

Öncelikle bu samimi ortamda sizlerle olmanın mutluluğunu yaşadığımızı ifade etmek istiyorum ,yine başarılarınız her Ağrılı gibi bizi de onurlandırdığını ifade etmek istiyorum.

Biz Doğubayazıt Belediyesi olarak hangi dünya görüşünden olursa olsun bu kentin ve bu halkın mücadelesini veren, bu mücadelede marka olma yolunda bir adım öne çıkan tüm her sektörden tüm hemşerilerimizin yanında olduğumuzu ve onların başarıları ile gurur duyduğumuzu buradan bir kez daha deklare etmek istiyorum.

Bu gelişmeler ışığında şahsınızı ve Ağrı04haber ailesi çalışanlarını tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum,dedi.

Ağrı04haberİmtiyaz Sahibi Taner Söylemez de plaket sunumunda yaptığı konuşmada gazetecilik mesleğinin tüm ideolojik ve siyasi kimliklerin üstünde objektif bir bakış açısı gerektirdiğine vurgu yaparak ‘’Bizler ilimizin en ücra noktasında yaşayan insanlarının derdini derdi bilen insanımızın hakettiği yaşam kalitesine ulaşması için mücadele eden çizgimizde hemşerilerimizin teveccühü ile tırmandığımız basamaklarda nazik ziyaretinin ve plaketinizle taçlandırdığınız başarımız için sizlere çok teşekkür ediyorum.

Siyasetin kasvetli havasına Nezaket ve Zerafet katan tavrınızın örnek olmasını temenni ediyor. Kentin yerel siyasetçilerinin bu minvalde sergilediğiniz yönetim anlayışı ve halk adamı kimliğinizden istifade etmeleri temennisi ile şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Doğubayazıt Belediyesinin başarılı hizmetlerini takip etmekten haz aldığımızı da ifade ederek şahsınızda Proje ekibinize ve tüm belediye çalışanlarına Ağrılı olarak teşekkür ediyorum,dedi.

Ziyaret plaket taktimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
ÖMERSÖYLEMEZ
ÖMERSÖYLEMEZ - 3 yıl Önce

başarılarındevamınıdileklerimle

SIRADAKİ HABER