Bu Fotoğraf Kareleri Ağrı'da Çekildi

Doğubayazıt'ın siyasi tarihi yeni bir isim unutulmazlar arasına yazmak için gün sayıyor. Yıldız Acar boş durmuyor

Bu Fotoğraf Kareleri Ağrı'da Çekildi

Hiç kimse beklemiyordu ama bu fotoğraf kareleri Doğubayazıt'ta çekildi.

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar'a gösterilen teveccüh her geçen gün artarak devam ediyor.

Tüm kara propagandalara rağmen  inandıklarından ödün vermeyerek tüm mesaisini Doğubayazıt Halkına Hizmet için sarf eden Başkan Yıldız Acar'ın yükselişinin önü alınamıyor.

Çok önemli siyasi figürlere sahip olan Doğubayazıt'ta  hizmetleri ile yarınlara adını yazdıracak performan sergileyen Başkan Yıldız Acar'a Doğubayazıtlılar her türlü propaganda karşısında desteğini sürdürüyor.

2021'i Yol Yapım Yılı ilan ederek Doğubayazıt'ı boydan boya şantiyeye dönüştüren, çalışmaların ivedilikle sonlandırılarak ''Doğubayazıt'ınTurizm Potansiyeline'' yakışır bir kent oluşturma hedefine yürüyen Acar mahalleli kadınların çay davetinde çekilen fotoğraflarla halkla diyaloğunu gözler önüne serdi.

Doğubayazıt Vatan Mahallesinde bulunan Berekat Apartmanı sakinlerinin   DSİ'nin kontrolündeki dere yatağının çocukları için bir tehlike oluşturduğu ve  sokak köpeklerinin uğrak yeri olması nedeni ile endişe duyduklarını belirterek çözüm bulunması yönünde Doğubayazıt Belediyeye Başkanı Yıldız Acar'a taleplerini iletmesinin ardından harekete geçen Doğubayazıt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şikayet konusu bölgeye duvar örülerek apartmanla dere yatağı arasında ki bağlantı kesilmiş oldu.

DOĞUBAYAZITLI BAŞKANINDAN MEMNUN 

Sorunlarının ivedilikle çözülmesinin ardından Bina sakinleri Başkan  Acar'ı semaver çayına davet ettiler.

Vatandaşlarla semaver başında bir araya gelen başkan Acar'ın buluşmasında objektiflere yansıyan enstantaneler Acar'ın Doğubayazıt Siyasi Tarihine adını yazdıracağının en önemli işareti olarak göza çarptı.

Semaver başında mahalle sakinleri ile sohbetinde Halkının desteğini almayan bir hizmet kurumunun, bir arpa boyu yol alamayacağını altını çizen Başkan Yıldız Acar ;
" Her bir vatandaşımızın yüzündeki mutluluk,  bizde daha fazla hizmet aşkı aşılıyor. Hizmet ve gönül kapımız değerli vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır. Bizler burada oldukça bütün imkanlarımızı halkımızın menfaatine kullanacağız" dedi.

Acar'a kadınların ilgisi ve çocukların sevgisi gerçek manada bir belediye başkanının vatandaşla olması gereken münasebetin özetini ortaya koyar gibiydi.

İşte O ziyaretin fotoğrafları

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER