Ağrı'da Kaybolan Çoban Ölü Olarak Bulundu

Ağrı'da sabah saatlerinde kendisinden haber alınamadığı için aranan çoban ölü olarak bulundu.

Ağrı'da Kaybolan Çoban Ölü Olarak Bulundu

Ağrı merkez Otlubayır (Mezre) Köyünde sabah saatlerinde haber alınamayan çoban için başlatılan arama çalışmaları üzücü bir haberle son buldu.

Köylüler tarafından en son sabah saat 10:00 sularında görüldükten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Muhammed Doğan'ın cansız bedeni bulundu.

.Edinilen bilgilere göre Ağrı merkeze yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Otlu bayır köyünde merada kendisine ait hayvanlarını otlatan 32 yaşındaki Muhammed Doğan kayboldu.

Çevredekiler tarafından en son sabah saat 10:00 sularında hayvan otlatırken görüldüğü iddia edilen Doğan'ı yaptıkları aramalar sonucunda bulamayan yakınları, jandarma, itfaiye, AFAD, 112 sağlık ekiplerinden yardım istedi.

Olay yerine hareket eden ekipler ilk olarak Doğan’a ait elbise ve şahsi eşyalarının bulunduğu gölette arama çalışması başlattı.

Ekipler bot ile girdikleri gölette, suya batmış halde Doğan'ın bedenini buldu. Ekipler Doğan'ı göletten kıyıya çıkardı. Sağlık ekipleri, olay yerinde yaptıkları ilk incelemede Doğan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Arama çalışmalarına katılan Doğan'ın yakınları ve sevenleri de aldıkları haber karşısında büyük üzüntü yaşadı.

Savcı  incelemesinin ardından Doğan'ın cenazesinin otopsi yapılmak üzere Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER