Bu kez Ağrı'da FETÖ Operasyonu Üniversitede

FETÖ'nün kurumlardaki örgütlenmesine yönelik operasyonlar devam ediyor

Bu kez Ağrı'da  FETÖ Operasyonu Üniversitede

15 Temmuz darbe girişimin ardından başlatılan Fetullahçı teröre yönelik operasyonlar devam ediyor. Devletin tüm kurumlarını ele geçirmiş olan örgüt militanlarına yönelik operasyonlarda bu kez de Doktorlar ve Üniversite yapılanmasının Ağrı ayağı çökertildi .

Haziran ayı içerisinde Ağrı Emniyet Müdürülüğünün gerçekleştirdiği operasyonlarda fetullahçı terör örgütü ile bağlantısı olan 30 kişi gözaltına alınırken bunlardan 12'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Konuya ilişkin Ağrı Valiliği bir basın bildirisi paylaştı. Ağrı valiliğinin paylaştığı basın bildirisinde şu ifadelere yer verildi;

İl Emniyet Müdürlüğümüzce FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında  Haziran ayı içerisinde yapılan çalışmalar neticesinde örgütün Üniversite ve Doktor yapılanmasında faaliyet yürüten şahıslardan olduğu değerlendirilen 30 şahıs gözaltına alınmış; Etkin Pişmanlık Hükümlerinden faydalanan 18 şahıs çıkarıldıkları Adli Makamlarca Adli Kontrolle serbest bırakılırken, 12 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2018, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER