Cengiz Durmuş'tan Sevindiren Haber

TFF Başkanı Cengiz Durmuş güven tazeledi.

Cengiz Durmuş'tan Sevindiren Haber

Türkiye Tenis Federasyonunun 5. olağan kongresinde Ağrılı isim yeniden başkanlığa seçildi. 

Önceki dönem TTF başkanlığını yürüten Cengiz Durmuş bugün yapılan 5. Olağan Kongrede rakibi Osman Turan’ı ezici çoğunlukla yenerek yeniden TTF Başkanı oldu. 

203 delegenin oy kullandığı ve çok sayıda misafirin izlediği Genel Kurul’da iki başkan adayı ile seçime gidildi. 203 delegeden 142’sinin oyunu alan mevcut başkan Cengiz Durmuş yeniden Türkiye Tenis Federasyonu Başkanlığı’na seçildi. Diğer aday Osman Tural 58 oyda kalırken, 3 oy geçersiz sayıldı. 

Durmuş kongre de yaptığı konuşmada ; 

“Biz yaptıklarımızın sonucunu siz değerli genel kurulumuzun teveccühleriyle aldık. Bu sorumluluk bize çok büyük bir görev verdi bugün burada sonuçlanmış seçimle beraber yarından itibaren daha çok çalışmamız gerektiğini gördük. Geçmiş dönemde her gün yeni bir rekor kırdığımız süreci devam ettirebilmek zorunda olduğumuzun bilincindeyiz. Geçmiş dönemde birlikte çalıştığımız yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla beraber ilkleri başardık. Türk tenisine hizmet ettikleri için eski yönetimime teşekkürlerimi sunuyorum. Elbette yeni yönetim bir önceki yönetimin eksikliklerini tamamlayan ve ülkemiz tenisini daha da güçlendirdiğimiz bir yönetim olacak. Dünyada tenis alanında iyi bilinen bir ülke olduk bu nedenle hepimize çok büyük bir sorumluluk düşüyor. Mesai arkadaşlarım federasyon çalışanlarımız bu başarıda büyük bir paya sahipler. Onlara da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Taahhüdümüz odur ki Türkiye’de tenisin her noktada herkes tarafından, her zaman oynanabilmesi adına bölge ayrımı, lig ayrımı yapmaksızın geride olan illerimize daha çok destek vererek başarıyı yakalayana kadar çalışacağız.’’ifadelerine yer verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin Çelebi
Metin Çelebi - 2 yıl Önce

Tekrar tenis federasyonu bakanlığına seçilmene çok sevindim başarılarının devamını diler,tebrik ederim.

Erol kimsun
Erol kimsun - 2 yıl Önce

Hayırlı olsun başarılar diliyorum

SIRADAKİ HABER