CHP Ağrı Adayı İbrahim Varol alçakca iftiralara sert çıktı

Seçime saatler kala Ağrının en iddialı Milletvekil Adayı İbrahim Varol hakkında çıkarılan dedikodu ve iftiralara sert çıktı.

CHP Ağrı Adayı İbrahim Varol alçakca iftiralara sert çıktı

banner47
CHP Ağrı Milletvekil Adayı İbrahim Varol seçime saatler kala yaşayacağı hezimetin telâşındaki AKP liler tarafından kendisini karalamaya yönelik iftira ve ithamlarına sert cevap verdi.
Varol hakkında çıkarılan 'seçimi kazandıktan sonra Akp ye geçeceği" yönündeki iftiralara demokrasiye ve halkın iradesine tahammülü olmayan Akpliler tarafından özellikle  yayılmak istenen bu söylemlerin alçakça bir iftira olduğunu ifade etti.İbrahim Varol ben bu alçakça söylentiyi kaybettiğini fark edenve masalarındaki araştırmalarının tamamında İbrahim Varol'un kazandığını gören  AKP nin demokrasiye tahammülü olmayan diktasını sürdürmek için ve kaybetmenin hezeyanı ile çıkarıldığını biliyorum.Ben İbrahim Varol Olarak Tayyip Erdoğan diktasının yanında asla olmayacağımı şerefle yürüttüğüm siyasi mücadelemi partim Chp de sürdüreceğini buradan halkımızın huzurunda bu alçak siyasetin kirli yüzlerine haykırıyorum dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ömer sağlam
Ömer sağlam - 11 ay Önce

Akp seçmeni kesinlikle o tür iftiraları yapmadı yapanlar yeşil sol parti seçmenleri bunu çok iyi biliyorum aynı ittifaktan oldukları için birbirlerine çamur atamiyorlar

SIRADAKİ HABER