CHP de Ömer Yıldız İsmi Öne Çıktı

Ağrı CHP de aday adayını belirlemek için yoğun mesai kulisleri hareketlendirdi.

CHP de Ömer Yıldız İsmi Öne Çıktı

2024 mahalli idareler seçimlerinin adayı merakla beklenen partilerinden biride Cumhuriyet Halk Partisi oldu.
Ankarada aday belirleme sürecini takip eden CHP Ağrı İl Teşkilatı Ağrı Belediye Başkan Adayı ismin belirlenmesi için çalışmalarını hızlandırdı.
Çarşamba günü adaylarının tamamını açıklayacak olan CHP de Ağrı Belediye Başkan Adaylığı içinde Ağrı Ziraat Odası Başkanı Ömer Yıldız'la görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.
Ağrı CHP parti ile özdeşleşmiş olan Merhum Kerim Yıldız (Appe Kerim ) in oğlu olan ve uzun süredir CHP den belediye başkanı olacağı yönünde kamuoyu oluşturulan Ömer Yıldız görüşmeleri doğrulayarak süreci beklediklerini ifade etti.
Yıldız'ın adaylığının CHP için bir taban oy algısını yeniden harekete geçirmesinin beklenildiği  bu nedenle görüşmelerde şanslı ismi  Ömer Yıldız olduğu tahmin ediliyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Zeki aras
Zeki aras - 4 ay Önce

Bizim amcamiz rahmetl riza polat 3 donem vekillik etti chp rahmetli amcam kerim yildiz ve tum asiret bireyleri olarak chp ic8n cok mucadele ettik ama degerli kardesim omer yildizin alacagi oluumlu veya olumsuz cevapa bu surecte tum aile bireyleri olarak sonuna kadar kardesim omerin alacagi kararlari sorgulamadan destekcisiyim kardesim kendine ve ailesine ve tüm akrabalarina yakisan gayreti gostereceginde eminiz karsrina saygi duyariz

İhaleci Servet
İhaleci Servet - 4 ay Önce

Yakışır. Ak partinin korkulu rüyası...

gerçekler
gerçekler - 4 ay Önce

Allah ağrıya yardım etsin ağrının kaderidir aday adaylara bakıyorsun abbas aydın ömer yıldız metin karadoğan kenan engin salih aydın vs hiçbiri okuma yazma bilmiyor doğru düzgün

Fikr
Fikr - 4 ay Önce

muhalefet zor alabilir.

SIRADAKİ HABER