Medenî Kahraman"dan Teşekkür Mesajı

Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Aday Adayı Medeni Kahraman belediye başkan adayı belirleme süreci sonrası nır teşekkür mesajı yayımladı.

Medenî Kahraman"dan Teşekkür Mesajı

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde AK Parti çatısı altındaki kadim davamıza ve doğup büyüdüğümüz topraklar olan Ağrı'ya hizmet etmek için Ağrı belediye başkan aday adayı oldum. Partimiz yapılan değerlendirmelerin ardından Ağrı Belediye Başkan adaylığına Sayın Mehmet Salih Aydın'ı uygun gördü. Kendisine canı gönülden başarılar dilerim.

Bizler bugün de yarın da davamızın lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olmaya devam edeceğiz. Vazifesini Halka ve Halka hizmet olarak gören bir partinin neferi olmak şahsım adına büyük onurdur.

Ecdat topraklarımız olan Ağrı’da sandıktan yeniden partimizin zaferle çıkması için Sayın Mehmet Salih Aydın'a her türlü desteği vermeye hazırız. Kendisine ve AK Parti Ağrı İl teşkilatına bir kez daha başarılar diliyorum. Bizler için aslolan makam ve mevki değil davamıza hizmet etmektir.

Sevgi, saygı ve selamlarımla 
Azad Medeni Kahraman

Medenî Kahraman mesajında ;

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER