Ak Parti İlçe Adayları için Kritik 24 Saat

Ak Parti ilçe adaylarını belirleme komisyonu yarın son oturumunu yaparak 7 ilçe ve beldelerin belediye başkan adayını netleştirecek.

Ak Parti İlçe Adayları için  Kritik 24 Saat

Ak Parti İlçe adayları için kritik 24 saat

Ak Parti ilçe adaylarını belirleme komisyonu yarın son oturumunu yaparak 7 ilçe ve beldelerin belediye başkan adayını netleştirecek.

Yarın Ak Parti Genel Merkezinde toplanacak olan komisyonda iki genel merkez yöneticisi ile birlikte Ak Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör ve Ak Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci’den oluşan komisyona 5. Bir üyenin daha eklenebileceği bilgisi alınırken akşam saatlerinde 7 ilçe adayı belirlendikten sonra Cumartesi günü adaylar kamuoyu ile paylaşılacak.

Ak Parti kulislerinden edinilen bilgilere göre Tutak,Taşlıçay,Eleşkirt ilçelerinde değerlendirilecek olan aday adayları sayısının ikiye düştüğü, Doğubayazıt ve Diyadin’de tek aday üzerinde yoğunlaşıldığı ve olası dışardan isimlerinde değerlendirile bileceği konuşulurken Patnos ilçesinde değerlendirilecek olan aday adayı sayısının 3’e düştüğü öğrenildi.

Adaylar yarın gerçekleştirilecek olan komisyon toplantısı öncesi son kozlarını oynamak için bugün Ankara’ya hareket etti.

Ak Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör’ünde bugün komisyon toplantısı için Ankara’ya gittiği ve yarın akşam saatlerinde netleşecek olan listeyi Cumartesi günü kamuoyu ile paylaşacağı bilgisi edinildi.

Ak Parti ilçe adaylarının belirlenmesinin ardından alanlarda gündemin birinci maddesinin siyaset olacağı bekleniyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Lo lo
Lo lo - 3 ay Önce

İnşAllah Nurettin Öztürk vercekler şimdiden hayrlı olsun diyorum ya Allah

Ömer
Ömer - 3 ay Önce

Ağrı Merkezin Akp teşkilatında Mahmut diye bir adamın önde ardından Ağrılı sayılı zenginlerin yürüdüğüne şahit oldum. Bu arkadaş yaşça kendilerinden epeyce küçük olmasına karşın babası yaşındaki bu insanların önünde pervasızca yürümesi ve bu zengin insanların bu adamın ardına takılıp yürümeleri bana siyaset, rant vb. birçok konuda perspektif kazandırdı. Cumhurbaşkanına olan teveccühü kendilerine gösterilmiş zanneden bu guruhtan iğrendim ve bu sebeple artık AKP'ye oy vermekten vazgeçtim.

SIRADAKİ HABER