YRP Ağrı Belediye Başkan Adayını Açıkladı

2024 Mahalli İdareler seçimleri yaklaşırken partiler adaylarını belirlemeye devam ediyor.

YRP Ağrı Belediye Başkan Adayını Açıkladı

Daha önce Eleşkirt ve Tutak belediye başkan adaylarını Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinde Genel Başkan Fatih Erbakan’ın kabulü ile açıklayan Ağrı İl Başkanı Aydın Kuruş bugün Ağrı Belediye Başkan Adayını açıklamada da aynı yöntemi kullandı.

Yeniden Refah Partisi Ağrı İl Başkanı Aydın Kuruş beraberinde Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Şafi Erim ile birlikte Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı ziyaret ederek genel merkezde adayını açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Ağ Belediye Başkan Adayının açıklanması ile 3 adayını resmen ilan etmiş oldu.

Yeniden Refah Partisi Ağrı Belediye Başkan Adayı M. Şafi Erim Kimdir?

Mehmet Şafi Erim 1970 yılında Ağrı'nın Hamur ilçesine bağlı Ceylanlı köyünde doğdu. Sırasıyla İmam Hatip Ortaokulu, Spor meslek lisesi ve Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünden 1995 yılında mezun oldu.

Öğretmen olarak memuriyet hayatına başlayan Erim Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
İhaleci Servet
İhaleci Servet - 3 ay Önce

Helal olsun en doğru adayı gösterdiler.. Bu Erbakanın hamleleri gerçekten çok harika..

misafir
misafir - 3 ay Önce

hayırlı olsun

misafir
misafir - 3 ay Önce

hayırlı olsun

Kasım ALPTEKİN
Kasım ALPTEKİN - 3 ay Önce

Mehmet Şafii ERİM Diniyle Ahlakiyla Durustluğuyla Aile Yetiştirmesiyle Mümin Bir insan Tabiki öyle bir insanın Belediye Başkanı olmasını ister herkes Ama ben derim Birlikte dirlik vardır

SIRADAKİ HABER