CHP Ağrı Belediye Başkan Adayı Erkan Bulut Kimdir ?

Cumhuriyet Halk Partisi gelenekten bir adayla Ağrı Belediye Başkanlığı için yarışacak.

CHP Ağrı Belediye Başkan Adayı Erkan Bulut Kimdir ?

2023 genel seçimlerinde Ağrı da büyük başarıya imza atan Cumhuriyet Halk Partisi 2024 yerel seçimleri için belediye başkan adaylarını belirlemeye devam ediyor .

Daha önce Tutak’ta eski belediye başkanı Fırat Öztürk’ün adaylığını ilan eden CHP bukez Ağrı Belediye Başkan Adayını ilan etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinde yapılan Parti Meclisi toplantısı sonrası Ağrı belediye başkan adayı yayımlanan liste ile açıklandı.

Ağrı’da uzun yıllar esnaflıkyapan , İş Adamı Erkan Bulut CHP’ni n PM toplantısı sonrası Ağrı Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

Ağrı merkez Baloluk ( Keşiş) Köyü ekabir ailelerinden olan Erkan Bulut’un amcası Merhum Fevzi Bulut’ta 1989 -2004 yılları arasında o günkü adıyla SHP’den Ağrı Belediye başkanı seçilerek kente hizmet etmişti.

CHP Ağrı Belediye Başkan Adayı Erkan Bulut Kimdir ?

1970 yılında Ağrı Merkez Baloluk ( Keşiş Köyünde dünyaya gelen Erkan Bulut ilk ve orta öğrenimini Ağrı’da tamamladı.

Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu olan Bulut 1993 yılında Ağrı’da ticari hayatına başladı.

Taahhüt işleri ile iştigal eden Erkan Bulut İş Adamı Kimliği ile 2013-2022 yıllar arasında Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Yine 2013-2019 yılları arasında Ağrı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevlerini yaptı. Sol gelenekten gelen ve ilkelerinden taviz vermeyen kişiliği ile tanınan Erkan Bulut evli ve 3 çocuk babasıdır.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Admin
Admin - 3 ay Önce

Bir haber-i tutmuşsunuz daha haber yokmu başka haber peşinde koşun sizde diyeceksiniz biz haberciyiz diyer habercilerin yanına gidin kendinize öğrenin tasviyem böyle

İhaleci Servet
İhaleci Servet - 3 ay Önce

Bu seçimler önceki seçimler gibi normal seçim olmayacak, Tüm partilerin adayları gerçekten çok güçlü.. Bu güçlü seçimlerde DEM parti sanki bu yarışta sıyrılarak kazanacak.. Sağ partilerin hepsi aday çıkardı..

Cem
Cem - 3 ay Önce

CHP Ağrıda Zaten az bir oyu vardi oda Erkan BULUT'un sayesinde sıfıra iner

SIRADAKİ HABER