Hazal Aras ve Mehmet Akkuş’tan Ağrı YGC Ziyaret

Ağrı Yerel Gazeteciler Cemiyeti DEM Parti Belediye Başkan Adayı Hazal Aras ve Mehmet Akkuş'u misafir etti.Yaklaşık bir saat süren ziyarette Ağrı seçimleri konuşuldu.

Hazal Aras ve Mehmet Akkuş’tan Ağrı YGC Ziyaret

DEM Parti Belediye Başkan Adayları Hazal Aras ve Mehmet Akkuş beraberlerinde İl Başkanı Umut Doğruer ve partililerle Ağrı Yerel Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

2024 mahalli idareler seçimlerine yönelik seçim çalışmaları kapsamında bir takım ziyaretler gerçekleştiren DEM Parti Eş Başkanları Hazal Aras ve Mehmet Akkuş ziyaretlerinde Ağrı basınının yeterli desteği görmediği gerçeğinden yola çıkarak belediye başkanlığına seçilmeleri durumunda bu konuda ivedilikle bir çalışma başlatacaklarını ifade ettiler.

Seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Dem Partililer Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerinde Ağrı’nın yaşamın hiçbir anlamında hak ettiği düzeyde olmadığına vurgu yaparak sokakta evinde iş yerinde görüştüğümüz elini sıkıp hasbihal ettiğimiz vatandaşlarında çok büyük bir beklentilerinin olmadığını en büyük beklentilerinin adaletsizlik ve kayırmacılığın önüne geçilmesi olduğu görüşünde fikir birliği içinde olduklarını ve temas kurdukları hemen hemen her kesimden insanların kendilerini büyük bir samimiyetle karşılayarak kendilerine olan güveni dile getirdiklerini bununda motivasyonlarını arttırdığına vurgu yaptılar.

Hazal Aras ve Mehmet Akkuş vatandaşların teveccühünden dolayı programlarında aksamalar yaşandığını mutlak bir şekilde girdikleri her ortamda planlanan sürenin çok üstünde zaman geçirdiklerini fakat doyumsuz bir kampanya süreci yaşadıklarını ,bu yansımanın da sayılı günler sonra sandıkta vatandaşın iradesinin kendilerinden yana tavır sergileyeceğine inaçlarını arttırdığını söylediler.

Ağrı’nın tüm meselelerine vakıf olduklarını ve kazanmaları halinde alacakları enkazın önce kolonlarını kaldıracaklarını sonrasında insanca yaşanabilir bir kent ve belediyecilik anlayışını inşa edeceklerini deklare ederek ziyareti sonlandırdılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER