Teşekkürler ATSO,Teşekkürler Saim Alpaslan

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası tarafından eğitime destek amaçlı gerçekleştirilen bağış için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ATSO binasında bir araya geldi.

Teşekkürler ATSO,Teşekkürler Saim Alpaslan

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası eğitimde son sıralarda yer alan Ağrı için Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilecek olan "Kazanım Değerlendirme Sınavı"na destekte bulundu.

ATSO tarafından yapılan açıklamada ; Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları İshak Hasanoğlu ve Edip Erdoğan, şube müdürü Mehmet Ali Kızgın ile birlikte Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Saim Alpaslan,Meclis Başkanı Vasip Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ettiler.Ziyarette, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası’nın eğitime verdiği önem ve katkılar konuşuldu.

Bağış töreninde konuşan Alpaslan, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitimin gelişmesi ve kalitesinin artması için her zaman destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Alpaslan, "Kazanım Değerlendirme Sınavı"nın öğrencilerin akademik başarılarını ölçmek ve eksikliklerini gidermek için önemli bir fırsat olduğunu belirtti. Alpaslan, bu sınava destek olmak için İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 100 bin lira bağışladıklarını ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek de Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası’nın eğitime yaptığı bağıştan dolayı teşekkür etti. Kökrek, "Kazanım Değerlendirme Sınavı"nın il genelinde 8'inci ve 12'inci sınıf öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirildiğini, sınavın öğrencilerin LGS ve YKS'ye hazırlanmasına katkı sağladığını kaydetti. Kökrek, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası ile ortak çalışmaların devam edeceğini dile getirdi.

Konuşmaların ardından Alpaslan, Kökrek'e bağış çekini takdim etti. Tören, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet kılıç
Mehmet kılıç - 3 ay Önce

Mili eğitim müdürü çalışmıyor mufetisler çalışmıyor ağrı da eğitim yok çocuklar kaderine terk edilmiş tekno kent lisesinde öğretmen yok ne olduğu beli olmayanlar derse giriyor malesef ders eğitim yok mufetisler gorevinizi yapin

SIRADAKİ HABER