HÜDA PAR Ağrı Adayı Yılmaz"Belediyeye geldiğimizde hiçbir işçiyi işten çıkarmayacağız"

Radikal TV canlı yayınına katılan HÜDA PAR Ağrı Belediye Başkanı Adayı M. Arif Yılmaz, kendi partilerinden olmayan, oy vermeyen işçiyi işten çıkarma gibi bir durumlarının olmayacağını belirtti. HÜDA PAR Kayapınar Belediyesini örnek gösteren Yılmaz, 5 yıldır hiçbir işçinin iş akdine son verilmediğini söyledi.

HÜDA PAR Ağrı Adayı Yılmaz"Belediyeye geldiğimizde hiçbir işçiyi işten çıkarmayacağız"

Radikal TV'de gazeteciler Taner Söylemez ve Cenap Elem'in sorularını yanıtlayan HÜDA PAR Ağrı Belediye Başkan Adayı M. Arif Yılmaz, çalışmaları ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Canlı yayın sırasında vatandaşların sorularını da yanıtlayan Yılmaz, bir izleyicinin "DEM Parti seçimi kazandığında AK Partilileri, AK Parti kazandığında DEM Partilileri işten çıkarıyor. HÜDA PAR'ın tavrı ne olacak?" sorusuna Yılmaz, hiçbir işçinin işten çıkarmayacakları yanıtını verdi.

AR-GE biriminin harıl harıl çalıştığını, projeler hazırladığının altını çizen Yılmaz, seçildikleri zaman ise Ağrıyı insanların nefes alabilecekleri bir şehir haline getireceklerini belirtti.

Ağrı Belediyesinde mutlak suretle düzen getireceklerini hatırlatan Yılmaz, Belediye kurumunu insanlara hizmet aracı haline getireceklerini kaydetti.

"2023 yılında yaşıyoruz, işe gelmeme ne demek!"

"Bu memleketin birçok sıkıntıları var çözüm için projelerimiz var, AR-GE birimimiz var, mühendislerimiz var, güzel projeler hazırlanmış." ifadeleri ile sözlerine başlayan Yılmaz, işe gelmeyen ve görevini yerine getirmeyen kişilere karşı tutunacakları tavır ile ilgili sorulan soruya, "Kesinlikle böyle işten çıkarma gibi bir durum söz konusu olmayacak. İşini hakkıyla, liyakatli bir şekilde yapan kim varsa bizim başımızın tacıdır, kesinlikle gelince işçileri çıkartıp kendi işçilerimizi koyacağız diye bir şey söz konusu değil. 2014 seçimlerinde belediyede birçok işçiyi işten çıkarttılar. Bunlar bizim yanımıza geldiler, HÜDA PAR’a geldiler, şikâyetlerini dile getirdiler, bizler de onlar için gerek basın açıklaması olsun, diğer gereken her türlü desteği onlara verdik, bizimle bir alakası olmadığı halde o işçilerin haklarını savunduk ve her türlü desteği sağladık. Şuanda da belediyeye gittiğimizde maalesef belediyenin bazı kurumlarının kapıları kapalı veya açık olanda da 5-10 kişi toplanmış sadece sohbet ediyorlar, bu doğru bir şey değildir. 2023 yılında yaşıyoruz, işe gelmeme ne demek, bu işin teknik boyutları var, burada akıllı kart sistemi, parmak okutma sistemi var. Biz bunları hepsini düşünüp projeler hazırladık, inşallah bunları hepsini hayata geçireceğiz. Bunları yaptıktan sonra bu kişilerin işe gelmeme gibi bir lüksü olamaz." ifadelerini kullandı.

"Biz bir ekibiz, birlikte hareket ediyoruz"

Halk tarafından partilerine karşı güzel bir teveccühün olduğuna dikkat çeken Yılmaz, "Bunu açık yüreklilikle söylüyorum biz bir ekibiz birlikte hareket ediyoruz. Bir sorun olduğunda, bir yanlış olduğunda benden önce ekibim buna müsaade etmez. Bizim bir belediyemiz var, HÜDA PAR’ın, Kayapınar Belediyemiz. Burada basın mensupları vatandaşları konuşturunca soruyorlar nasıl belediye başkanından memnun musunuz? Söyledikleri, adam aracıyla belediye binasına gelmiyor, aracı kullanmıyor ve geldiğinde hiçbir işçiyi çıkarmadı, bu söylediklerimiz boş şeyler değil altı dolu, pratiği olan şeyler. Allah nasip eder de halk iradesini bizden yana kullanırsa, bu kadro buna müsaade etmez, bizim oturmamıza müsaade etmez. Bu memleketin seçim kaderini değiştirecek kararsız bir seçmen kitle var, işte bu kitle bu işi belirleyecek. Bu kararsız seçmenlerden de bize karşı iyi bir teveccüh var bunu açık ve net bir şekilde söyleyebilirim. Tabi bu irade 31 Mart’ta sandığa nasıl yansır bilemem." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER