Ağrı Yerel Gazeteciler Cemiyeti Vali Mustafa Koç’u Ağırladı

Vali Mustafa Koç; Anadolu insanı sevincinde, kıvancında, tasasında, yasında sevdiğini değerlisini yanında görmek ister ...

Ağrı Yerel Gazeteciler Cemiyeti Vali Mustafa Koç’u Ağırladı

Ağrı Valisi olarak göreve başladığı gün ayağının tozuyla şehir turuna çıkan ve zaman zaman yakın koruma almadan vatandaşların arasına karışan rutin hayatı ile her geçen gün saygınlığını arttıran Ağrı Valisi Mustafa Koç nezaket ziyaretleri kapsamında Ağrı Yerel Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Kentin her anlamda gelişimine katkı sunmak adına yoğun mesai harcadıklarını ifade eden Vali Mustafa Koç; Anadolu insanı sevincinde,kıvancında,tasasında,yasında sevdiğini değerlisini yanında görmek ister bizde temsili noktasında olduğumuz devletimizin seveni ve değer vereni hemşerilerimizin her anında yanında,yakınında olduğumuzu ve her bir vatandaşımızın nazarımızda kıymetli olduğunu hissettirmek Şehit analarımızın dualarında gazi hemşerilerimizin gözlerinin parıltısında olmak gayreti ile vazifemizi layıkı ile sürdürmenin onurunu yaşamak arzusundayız, dedi.

Koç; daha önce iki kez görev yaptığım Ağrımıza ziyadesiyle aşinayım ve hemşerilerimizin de bizi artık kendilerinden biri olarak gördüklerini sokağa her çıkışımda hissettirmelerinin mutluluğunu yaşayanlardanım bu minvalde çalışmalarınızı yakından takip ediyor ve bu güne siz değerli basın mensupları ile başlamanın mutluluğunu yaşıyorum ,ifadelerine yer verdi.

Ağrı VALİSİ Mustafa Koç yakın zamanda haber çalışması için gittikleri Ankara yolunda trafik kazası geçiren gazeteciler Hüseyin Arslan ,Cenap Elem ve Taner Söylemez’e tekrar geçmiş olsun dileklerini sundu.Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2024, 23:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER