Cinnet Geçiren Ağrılı Annesini,Babasını ve Kardeşini Öldürdü

Bursa'da ikamet eden Ağrılı ailenin bunalımda ki çocuğu annesi, babası ve kardeşini öldürdü.

Cinnet Geçiren Ağrılı Annesini,Babasını ve Kardeşini Öldürdü

Olay bugün Bursa’da yaşandı .Ağrı’nın Eleşkirt ilçesi İndere Köyünden olan ve Bursa’da ikamet eden aile korkunç bir olay yaşadı.

Edinilen bilgilere göre Bursa'da eşinden ayrılıp bunalıma giren adam, eve gittiğinde ailesiyle tartıştı.

Kavgaya dönen tartışmada cinnet geçiren şahıs, 7 yaşındaki oğlunun yanında önce annesi ve babasını, ardından da erkek kardeşini tüfekle vurdu. İhbar üzerine şüpheli olay yerinde yakalanırken, sağlık ekiplerince yapılan kontrolde 3 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.



Olay, merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre karısından ayrıldığı için bunalıma giren Abdulsamet Yayaşit (30), 2. Ceviz Sokak'ta ailesinin yaşadığı eve geldi.

Evde babası Seyithan Y. ile tartışmaya yaşayan Abdulsamet Yayaşit, bir anda kavgaya tutuştu. Ev halkıyla kavgaya tutuşan şüpheli, evde bulunan tüfek ile önce babası Seyithan Y.'yi, ardından annesi Zozan Y.'yi (55) daha sonra ise kendisini engellemek isteyen 25 yaşındaki kardeşi M.Y'yi de 7 yaşındaki oğlunun yanında vurdu.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerince olay yerinden kaçmak üzereyken suç aletiyle yakalanan şüpheli emniyete götürülürken, sağlık ekipleri vurulanların olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Olayın şoku içine giren 7 yaşındaki çocuk ise polis tarafından güvence altına alındı. Savcılık incelemesinin ardından 3 kişinin cesedi Adli Tıp Morguna kaldırılırken, ailenin yakınları ve akrabaları sinir krizi geçirdi. Gözaltına alınan Abdulsamet Yayaşit'in Emniyetteki ilk ifadesinde, babasıyla sık sık tartıştığını öne sürerek "Babam özel hayatıma çok karışıyordu" dediği öğrenildi. Şüphelinin Emniyetteki işlemleri sürüyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER