HÜDA PAR Adayı Yılmaz’ ; Ağrı Çaresiz Değil

Yaklaşan mahalli idareler seçimleri öncesi adaylığı ilan edilen isimlerin sivil toplum kuruluşları ve basın mensuplarını ziyaretleri devam ediyor.

HÜDA PAR  Adayı Yılmaz’ ; Ağrı Çaresiz Değil

Hür Dava Partisi Ağrı Belediye Başkan Adayı Muhammet Arif Yılmaz,İl Başkanı Şaban Gökhan ve yanındaki bir heyetle birlikte Ağrı Yerel Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulundu.

Seçim süreci dışında da gazetecilerle en fazla bir araya gelen HÜDA PAR aynı zamanda görünülürlüğü en yüksek olan ve yerel meselelere ilişkin en yoğun öneri sunan parti olarakta biliniyor.

Ağrı Belediye Başkan Adayı Muhammet Arif Yılmaz Ağrı Yerel Gazeteciler Cemiyetine ziyaretinde kendileri için temel düsturun istikamet üzerinde olmak olduğuna ifade ederek bu doğrultuda asla helalden şaşmayacaklarını,doğruluktan taviz vermeyeceklerini ve liyatai esas alacaklarına vurgu yaptı.

Türkiye de tanınılırlığı yüzde 95 lere taşınan partimizin bugün gittiğimiz her yerde genel başkanımızın ismi ile anılıyor olması geçmişteki meşakkatli sürecin doğru işletildiği ve halkımızın da bu doğru istikamet üzerindeki harekete teveccüh gösterdiği kabul ettiği gerçeği ile bizleri yüzleştirmektedir.

Dün olduğu gibi bugünde inanmış kadrolarımızla bir seçim sürecine girmiş bulunmaktayız.Şehrin çocuğu olmanın kentin her caddesinde her sokağında siyasi kimliğimiz dışında sürdürdüğümüz ticari faaliyetlerimizle de çok şükür bilinen emin bir kadro hareketi olarak yolumuza devam ediyoruz. Ve biz bu şehre alternatif üreterek hemşerilerimizi iki parti arasında sıkışmış olma haleti ruhiyesinden kurtarıyoruz.

Bu inançla sahada sürdürdüğümüz çalışmaların karşılığında hemşerilerimizin de teveccühlerinin taşındığı noktanın farkında olarak 31 Mart akşamına daha inançlı ve daha cesur bir tavır ve projelerimizle yürümeye devam ediyoruz.

Ağrımız için hayırlı olanı diliyor ve hayırlısının da İnşallah HÜDAPAR olduğuna inanıyoruz ,dedi.

Program hatıra fotoğrafı çekimleri ile sonlandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2024, 01:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sayin başkanım ben Sabahattin açar
Sayin başkanım ben Sabahattin açar - 2 ay Önce

SIRADAKİ HABER