Çocuklarına İlaç Alamadığı İçin İntihar Etmek İstedi

Ağrılı baba 1 haftadır evine bir şey götüremediği ve yetkililerin görüşme talebini kabul etmediği gerekçesi ile intihar girişiminde bulundu

Çocuklarına İlaç Alamadığı İçin İntihar Etmek İstedi

Ağrılı baba 1 haftadır evine birşey götüremediği ve yetkililerin görüşme talebini kabul etmediği gerekçesi ile intihar girişiminde bulundu.

Ağrı da Haber İnternet habersitesinin paylaştığı habere göre Gazi mahallesinde İnşaat halinde bir binaya çıkarak intihar girişiminde bulunan vatandaşı polis ikna ederek vazgeçirdi.

Ağrı da haber gazetesi haberine göre Ağrı Merkez Gazi Mahallesinde inşaat halinde olan bir binaya çıkan vatandaş intihar girişiminde bulundu.Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ekiplerinin olay yerine intikalinden sonra  vatandaşı ikna çabası sonuçverdi.Polis ekiplerine durumunu anlatan vatandaş''bir haftadır çocuklarıma ilaç alamıyorum evime yiyecek birşey götüremiyorum.İşsizim ve ilgili makamlara müracaat etmeme rağmen hiç bir sonuç alamadım.Başka çarem kalmadı,dedi.

 Polis memurlarının ikma ederek binadan indirdiği vatandaş emniyet nmüdürlüğüne götürülerek ifadesine başvurulduktan sonra serbest bırakıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ak partili
Ak partili - 5 yıl Önce

Seni bu partiye başkan yaptılar yapali bu parti memlekette belini duzeltemedi. Allah hepsinin hesabini soracak

Sahipsiz memleket
Sahipsiz memleket - 5 yıl Önce

O kadar Aday Adayi var genis ailelere sahip yerli vali niye olsun ağrı sahipsiz mi?

SIRADAKİ HABER