DEM Parti Ağrı Belediye Başkanlığı İçin Hesapları Değiştirecek Başvuru.

DEM Parti Ağrı Belediye Başkanlığına iddialı ismin başvurusu gerçekleşti

DEM Parti Ağrı Belediye Başkanlığı İçin Hesapları Değiştirecek Başvuru.

2024 Mahalli idareler seçimlerine heyecan katması beklenen isim bugün DEM Parti Ağrı Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Aktif siyasi yaşamı süresince tüm kulvarlarda partisinin favori ismi olarak görülen ve 2014 yerel seçimlerinde Diyadin Belediye Başkanı seçilerek görev süresince taraflı tarafsız herkesimden insanın beğenisini kazanan Hazal Aras DEM Parti İl Başkanlığına giderek Ağrı Belediye Başkan Adaylığı için başvuru belgelerini teslim etti.

Hazal Aras başvurusu ile aday belirlemede ön seçim yöntemini uygulayacak olan DEM Parti’nin favori isimleri arasına adını yazdırdı.

Aras’ın başvurusu Partisinin tek kadın aday adayı olması ile birlikte Ağrı Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu yapan 3. Kadın olarak ta 2024 seçimlerinin önemli notları arasında yer aldı.

DEM Parti Ağrı Belediye Başkan Aday Adayı Hazal Aras Kimdir.

1975 Ağrı doğumlu olan Hazal Aras ilk ve ortaokulu Kars’ta ,LİSEYİ DE Ankara da okuyarak orta öğrenimini tamamladıktan sonra İnönü Üniversitesi İ.İ.B.F İktisat Fakültesinden mezun oldu.Yine Anadolu Üniversitesinde Sosyoloji eğitimi alan Hazal Aras aktif siyasette ilk sınavını 2004 yılında İl Genel Meclis Üyesi adayı olarak verdi.

2004 de DEHAP Ağrı İl Genel Meclisi Üyesi seçilen Aras ardından Demokratik Toplum Partisi Meclis üyeliğine seçildi.Hazal Aras 2014 mahalli idareler seçimlerinde Diyadin Belediye Başkanı olarak 2 buçuk yıl görev yaptı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hazal Abla
Hazal Abla - 5 ay Önce

İnşAllah aday yaparlar

SIRADAKİ HABER