DEVA Partisi Ağrı da Seçim Startını Verdi

Yaklaşan yerel seçimler öncesi teşkilatta yenilenmeye giden DEVA Partisi il ve ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi sürecini başlattı.

DEVA Partisi Ağrı da Seçim Startını Verdi

DEVA Partisi Ağrı İl Başkanı Nesim Alpaslan,Merkez İlçe Başkanı Mehmet Celal Kaya il ve ilçe yönetim kurulu ile ilçe başkanlarını katıldığı toplantı sonrası Parti Genel Merkezi tarafından bir basın açıklaması yapıldı.
Yapilan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İstanbul Milletvekili, Genel Başkan Yardımcısı, Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu ile Genel Başkan Yardımcısı Aysun Hatipoğlu 19 Kasım 2023 tarihinde Ağrı’yı ziyaret ettiler.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde il, ilçe ve beldelerde kendi adayları ile seçime girecek olan DEVA Partisi’nde aday belirleme çalışmaları başladı. Milletvekili Rızvanoğlu, seçimlere dönük olarak aday tespit çalışmaları için bugün Ağrı’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Rızvanoğlu ziyareti kapsamında, DEVA Partisi Ağrı İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, parti teşkilatı ile bir araya geldi.  Görüşmede, DEVA Partisi Ağrı İl Başkanı ile İlçe Başkanları ve temsilcileri yer aldılar. DEVA Partisi Ağrı İl Başkanlığı binasında yapılan toplantıda adaylık çalışmaları masaya yatırılarak istişarelerde bulunuldu. 

DEVA Partisi’nde İstanbul’un yanı sıra Ardahan, Ağrı, Kars ve Iğdır illerinden sorumlu olan Rızvanoğlu, aday belirleme temaslarını diğer illerde sürdürdü. 

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2023, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER