DNA Sonuçları Beklenen Cenazeler Yarın Ailelere Teslim Edilecek

Esat Kınay araç sürücüsü babasının frenlerin patladığını 112 ye bildirdiğini açıkladı

DNA Sonuçları Beklenen Cenazeler  Yarın Ailelere Teslim Edilecek

Ağrı’nın Tutak İlçesi Kuş Tepesi mevkinde rampadan inerken frenlerinin patlaması sonucu yaşanan kazada yaşamını yitiren 7 kişinin cenazeleri yarın sabah saatlerinde ailelerine teslim edilecek.

Otobüste çıkan yangın sonucu yanarak tanınamaz hale gelen cesetlerin kimliklerinin teşhisi için ailelerden alınan DNA örnekleri dün akşam saatlerinde Trabzon Adli Tıp kurumuna gönderildi.

Trabzon da yapılan incelemelerin bugün de devam ettiği ve sonuçların yarın sabah saatlerinde Ağrı’ya bildirileceği sonuçların açıklanmasının ardından cenazelerin sahiplerine teslim edileceği öğrenildi.

Yaşanan hazin kazada hayatını kaybeden Abdulkerim Kınay’ın oğlu Esat Kınay bugün yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ; Babam Van’dan İstanbul istikametine gidiyor. Van’dan Tutak’a kadar geliyor ve frenlerin arızalandığını fark edince yolculara panik yapmamalarını ve geriye doğru gitmelerini söylüyor. Geriye giden yolculardan bir tanesi tıra çarptıktan sonra camdan fırlayarak diğer pancar arabasının içine düşüyor. Çok şükür ona bir şey olmadı. Keşke diğerlerine de bir şey olmasaydı, babama da bir şey olmasaydı. Babam 112’yi arayarak frenlerin patlak olduğunu bildirmiş. Biz bunları yaralı olan ve görgü tanıklarından duyduk. Babamı teşhis etmek için tahlil verdim sonuçları bekliyoruz. Testler Trabzon’a gönderilmiş"

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2022, 20:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin
Hüseyin - 1 yıl Önce

Fren patlama olayı yoktur. Yanlış bilgidir çünkü fren patlasa otobüs kitlenir şimdiki otobüs ve kamyonlarda yanlız hava sistemi var hidrolik sistemi yoktur. Ölenlere rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum

SIRADAKİ HABER