Ağrı'da Devlet Otobüse Çarptı

Ağrı'da Devlet adına sergilenen işgüzarlık Van Yolu Otobüsüne çarptı

Ağrı'da Devlet Otobüse Çarptı

Ağrı’da devlet otobüse çarptı

Bugüne dek gittiği Ağrı Eğitim Araştırma Hastanesinde serum olmadığı için iğneye ,iğne olmadığı için hapla tedaviye maruz kalan ,gittiği aile hekiminde tüp olmadığı için kan tahlili alınamayan,ikinci bir cihazı olmadığı mevcut olanında yaşı nedeni ile sıklıkla arıza verdiği ama doktorun teşhis koymak için ihtiyaç duyduğu MR için ilçe ve çevre illere sevk edilen Ağrılıların tamamı Pazartesi günü Tutak girişinde kaza yapan Vanyolu otobüsüne bindirildi.

Mayıs ayında başlatılan ama teker teker öldükleri için bunca ses getirmeyen 4 aylık hamile Elif Günakın, 2 çocuk annesi Yaşagül Açık’ın evlatlarına vedalarının ardından 4 ölümlü ve son olarak şehirler arası bir otobüsün çarptığı kazada ağır yaralanan 20 yaşında ki üniversite öğrencisi Emre Taşdemir’de o otobüsün içindeydi.

Yine çevre yolunda Şeryan Çayında kimden izinli olduğu meçhul hiçbir tedbirin alınmadığı kum ocağımı yoksa gam ocağımı olduğu bilinmeyen yapay bir gölette can veren Berat ve Berkay Köse’de ölümlerinden sonra çıktıkları hak arayışı yolunda Vanyolu otobüsündeydi.

Haksız mıyım bilmiyorum tüm bu acıları yaşayan Ağrılıların vicdanından başka beşeri bir mahkemede tanımıyorum..

Türk adaletinin yanılmaz terazisine olan inancımla aslında bir suç duyurusunda bulunarak başlığımı düzeltiyorum.

Ağrı’da Otobüs Devlete Çarptı

Şimdi devlete çarptı dediğimiz için alt dudağını üst dudağına çaprazlayıp sinkaflı bir cümlenin ilk kelimesinin hazırlığı içinde olanlar öncelikle bilsinler ki onlar ekmeğe pepe derken biz devlete baba derdik.

Koruyan,kollayan layığına layıkını yaşatan bir baba ..

Bu sebeple şimdilerde dünü ceberrut olarak diline dolayan çift dillilerin,çok zillilerin alayının boyunun ölçüsünü de resminin gölgesini de

Gecenin karanlığında sosyal medya denen delhizlerde günü gülistan ilan edenlerin sabahında yediği herzeyi de bilenlerdeniz.

Otobüs Devlet’e çarpmıştır derken, şu canı sıkılınca ücreti mukabili kesemizden çıkan müjdeli SMS atan sözde devlet idaresindeki zabıtadan hallice vekilin yalanından ve memlekete ziyanından bahisteyiz böyle bilinsin.

Otobüsün çarptığı Devlet’tir derken kastımız iki yakaya ayrılmış kentin idaresinden bihaber teker teker canlarımızın çevre yolunda ses getirmeyen ölümlerindendir buda böyle bilinsin.

Otobüs Devlete çarpmıştır Ağrı’da yolcu listesinden bihaber ,cesetlerin kimlere ait olduğunu açıklayamayan ve bu nedenle şehir efsanelerinin dolaşmasına neden olan Ağrı Valiliğinin içine düştüğü aczi hayretle izlerken sözde Ağrı adıyla toplaşıp Ağrı’da yaşayanlar için ‘’eğlenceli’’ bir deklarasyon yayımlayan STKlarıda buradan sizlerinde verdiği destekle alkışlıyorum..

Son söz sen beni engellersen ben seni göremem ama tüm memleket içine düştüğün şu zelil durumu görüyor benim sayfalarımda Ekrem efendi….

Dipnot ; Devlet poz veren başsağlığı dileyen değil tedbir alandır..

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2022, 00:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal Kaya
Kemal Kaya - 1 yıl Önce

Otobüs kazasından 2 saat önce tutak yolunda kamyon devrilmiş, maalesef ne bir tedbir ne de bir önlem alınmamış
Eğer devrilen kamyon olmazsa belki tecrübeli otobüs şoförü otobüsü az hasarla kuryarabilirdi zira adam buna güvenerek otobüsü düzlük yol kenarına sürmemiş. Heyhat ki çift şeritli yol yukarıdan görünmüyor döndüğünde yol devrilen kamyon ile kapalı haliyle karşı şerite geçip o sırada devrilen kamyonu izleyen tırlara çarpıyor ( he ne hikmetse kaza olunca milli sporumuz seyir vazgeçilmez imiz)
Maalesef MOBESE kayıtları gösterilmiyor o tarafı gören kameralar var he ne hikmetse ön kamera görüntüleri verildi arka kamera görüntüleri verilmedi
Burda karayolu ve trafik sorumluları ciddi ihmali var

Havva Aydın
Havva Aydın - 1 yıl Önce

Hangi birine yansın Ağrılı doğum için Erzurum'a gönderilen kadınmı dişi için Erzurum'a gönderilen sekiz yaşındaki çocukmu Erzurum yolunda dolmuş bulamayan hastamı gittiğinde neden buraya geliyorsunuz diyen doktorlarımı ,hiç uğruna giden bu canlaramı

Faruk tayhan
Faruk tayhan - 1 yıl Önce

Ağzına yüreğine kalemine sağlık abimmm mesajlarla iş yürümüyor

Neslihan
Neslihan - 1 yıl Önce

Helâl olsun kardeşim katılıyorum sonuna kadar haklısın Allah razı olsun sözlerin için

Yavuz...
Yavuz... - 1 yıl Önce

En iyisini sen bilir sen yazarsın.

Ömer
Ömer - 1 yıl Önce

Teker teker okudum helal olsun sana

Adem efe
Adem efe - 1 yıl Önce

Biz sadece Kürt olduğumuz sürece hem köle hemde esir olmakta bır farkımız yoktur

İnsan olabilmek
İnsan olabilmek - 1 yıl Önce

Sizin haber sitenizi hep takip ediyorum neden diye sorcak olursanız sizde muhalif kimliğinizden dolayı yarın başka bir gün sizin zihniyetiniz iktidar olsa şimdiki iktidardan hiç bir farkınız kalmayacak ama kimlikler farklılıklar bu yüzden önemli çünkü şimdi gerçekleri yazıyorsunuz toplum olarak sadece gerçeklere ihtiyacımız var hep gerçekleri yazmanız dileğiyle.


SIRADAKİ HABER