Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi,Demirtaş'ın Lanetlediği Saldırıyı Kınayamadı

İlin sorunlarına ilişkin duyarsızlığı ile bilinen AKP Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi İstanbulu kana bulayan bombalı saldırı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ülke ve beka meselesine de aynı oranda duyarsız olduğunu gözler önüne serdi.

Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi,Demirtaş'ın Lanetlediği Saldırıyı Kınayamadı

Demirtaş’ın lanetlediği saldırıyı Çelebi taziyeyle geçiştirdi.

Edirne F Tipi Kapalı Cezaevinde terör suçlaması ile tutuklu bulunan HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın sosyal medya hesabından Taksim’de yaşanan bombalı saldırıyı lanetlerken Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi saldırıyı taziye mesajıyla geçiştirdi.

Ak Partili köşe yazarı Fuat Erdem sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duruma dikkat çekti.

Erdem sosyal medya hesaplarından isim vermeden yaptığı paylaşım ile AKP milletvekili Ekrem Çelebi ve teşkilat başkanlarının paylaşımlarına dikkat çekerek görev ve sorumluluklarını hatırlattı.

Fuat Erdem’in paylaşımı şu şekilde ;

Selahattin Demirtaş'ın bile kınadığı ve lanetlediği terör saldırısını malesef ki Ak Partili bazı vekil ve teşkilat mensupları taziye ve geçmiş olsun mesajıyla geçiştiriyor. Lütfen makamınızın ve ünvanlarınızın sorumluluğunu bilin.

Demirtaş saldırı sonrası teröre lanet okuduğu paylaşımında;

‘’

Kim hangi amaçla ya da gerekçeyle yapmıs olursa olsun, sivilleri hedef alan her saldırı hukuken, siyaseten, ahlâken ve vicdanen terördür. Asla kabul etmiyoruz.

İstiklâl Caddesi'nde masum sivilleri açıkça hedef alan terör eylemini de lanetliyorum. Yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.’’ifadelerini kullanırken .

Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi saldırıya ilişkin paylaşımında :

İfadeleri ile geçiştirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER