Doğu ve Güneydoğu'nun Yıldızı CHP olacak

Bir süredir kentte bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Doğu Masası çalışma gurubu yaptıkları ziyaretlerin ardından bir açıklamada bulundu.

Doğu ve Güneydoğu'nun Yıldızı CHP olacak

Seçime az bir zaman kala Cumhuriyet Halk Partisi çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Doğu masası çalışma grubunda bulunan Parti Meclisi Üyesi Yaşar Seyman ve Muğla Milletvekili Mürsel Alban Ağrı’ya geldi. Esnafı ziyaret eden CHP’li heyet, kanaat önderleri ile görüştü.

Özellikle gözle görülür bir şekilde oylarının Doğu ve Güneydoğu illerinde arttığını belirten PM üyesi Yaşar Seyman, “Bizim için önemli olan Doğusundan batısına tüm Türkiye’ye huzur, mutluluk ve adaletin gelmesidir. Bu verimli toprakları eski bereketli günlerine döndüreceğiz” diye konuştu. Muğla Milletvekili Mürsel Alban ise yapacakları ziyaretlerin önemine değinerek, “yaptığımız ziyaretlerde partimiz politikalarının her seferinde daha iyi anlaşıldığını ve bölge halkının partimize daha çok yakınlaştığını hissediyoruz. Bu seçim Doğu ve Güneydoğu’nun yıldızı CHP olacak” dedi.  

AĞRI HAK ETTİĞİ İLGİYİ GÖRMÜYOR

Doğubeyazıt’tan, Eleşkirt’e, Diyadin’den, Patnos’a verimli toprakların bulunduğu Ağrı’nın AKP iktidarı döneminde gereken yatırımları alamadığını kaydeden CHP’li Seyman, “Ekonomi yönetimindeki becerisizlikler, maalesef ülkemize büyük bedeller ödetti ve hala ödetiyor. Edirne’den Ağrı’ya, İzmir’den Diyarbakır’a kadar insanlar çaresizlik içinde bekliyor. CHP olarak tüm kadrolarımızla, parti örgütümüzle seçime hazırız” dedi.

Kişi başına düşen milli gelir sıralamasında Ağrı’nın en sonlardaki şehirlerden biri olduğunu ifade eden Seyman, AKP iktidarları zamanında Ağrı’ya tam anlamıyla bir sanayi yatırımı yapılmadığını vurguladı. “Bir şeker fabrikası var, onun da kapasitesi düşük çalışıyor” diyen Seyman, CHP iktidarında Ağrı’nın özellikle besicilikle öne çıkacağını ifade etti.

UN VAR ŞEKER VAR HELVA YAPAN YOK

Ağrı’nın kendi imkanlarının doğru yatırımlarla kullanılması halinde ekonomik değer üretebilecek bir kent olduğunu vurgulayan Muğla Milletvekili Mürsel Alban ise Ağrı’ya birçok yatırımcının gelmek istediğini fakat yeterli desteği göremediklerini belirtti.

CHP’li Alban “Ağrı’da un var, şeker var fakat helva yok. AKP iktidarı Ağrı’yı unutmuş durumda. Tarım ve hayvancılıkta da Ağrı’ya destek olunmuyor. Üretim desteklenmiyor, ürün çeşitliliği az. Çiftçimizin üzerindeki maliyetlerle tüm bu sorunları aşabilmesi mümkün değil. CHP iktidarında Ağrı bir üretim merkezi haline gelecek. Ahmedi Hani’nin memleketi güzel Ağrı hak ettiği değeri alacak” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ağrılı  taksici
Ağrılı taksici - 1 yıl Önce

Chp bu yönetim le ağrı. Da zırt kazanır başkan yardımcı ları başkanı kadın kolları hepsini al birini vur ötekine. Pehhhh aklını olan oymu verirr

SIRADAKİ HABER