Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar Tüm Ağrı'da İnsiyatif Aldı.

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar yaşama dokunuyor

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar Tüm Ağrı'da  İnsiyatif Aldı.

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar bölgede insiyatif aldı.


Doğubayazıt'ın Bazğımsız Belediye Başkanı Acar ilçedeki projelerin planlaması ve yapım aşaması nedeniyle yaşanan yoğunluğuna rağmen bölgede yaşananlara da duyarsız kalmıyor.

Doğubayazıt Belediye Meclisinde çoğunluğu elinde bulundurmadğı için projeleri sekteye uğratılan Acar buna rağmen heryere yetişmeye çalışan profili ile siyasilere örnek teşkil ediyor.
Ağrı da yaşanan yangın sonrası eşi ve iki çocuğunu kaybeden Melek Murat'a ve Methum Özgür Murat'ın ailesine taziye ziyaretinde Ağrı'nın Baloluk (Keşiş)Köyünde taziye ziyaretinde bulunan Acar aileyi ev sahibi yapmak için Kızılay tarafından orgaznize edilen yardım kampanyasında ki ifadeleri ile dikkat çekmişti.
Acar yardım kampanyasında katıldığı canlı yayında '' Tüm belediye başkanlarını benzer trajik hadiselerde duyarlı olmaya davet etmiş ve bunun üstlendikleri görevin bir gereği olduğuna vurgu yapmıştı.
Murat Ailesine ilişkin sürdürülen yardım kampanyasına destek Doğubayazıt Belediyesi adına destek sunan Acar olumsuz hava şartlarına aldırış etmeden bukez Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde karşımıza çıktı.
Doğubayazıt Belediyesi'nin İnstagram Hesabından yapılan paylaşımda Minik Zelal'in sevinci paylaşıldı.
Farkındalık yaratmak ve sorumluluk bilincini mevkidaşlarına hatırlatmak adına yapılan paylaşımda Acar'ın Ağrı'nın Taşlıçay İlçesi Yukarı Düzmeydan Köyünde bir eve konuk olduğu görüldü.
Belediye Başkanlığının yanından yardım derneği,sivil toplum örgütü görevlerinide yüklendiğini gördüğümüz Yıldız Acar'ın Doğubayaızt Belediye Basın Ofisine ulaştık.
yetkili arkadaşlarla telefonla yaptığımız görüşmede paylaşılan fotoğraf karelerinin gördüğümüzden çok daha fazla şey ifade ettiğini gördük.

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar'ın Yaşama Sevinci Derneği Sosyal Meyda Hesabından yapılan çağrının ardından ilgili birimlere gerekli talimatları verdiği ve Minik Zelal'in sevincine ortak olmak adına Taşlıçay İlçesi Yukarı Düzmeydan Köyüne bizzat gittiği bilgisi edinildi.
Derneğin çağrısının ardından ihtiyaç duyulan tekerlekli sandalyeyei alan Acar soluğu 5 çocuk babası Hasan Güneş'in evinde aldı.
Başkan Acar  7 aylıkken yaşadığı bir rahatsızlık sonucu felçli kalan 10 yaşındaki Zelal'e tekerlekli sandalyesini kendi elleri ile teslim ederek mutluluğuna ortak oldu.
Başkan Acar bu davranışı ile canlı yayında mevkidaşlarına telkinde bulunduğu duyarlılığı örneklendirmiş oldu.
Acar'ın tavrı vatandaşlar tarafından bölgede insiyatif aldığı yolkunda değerlendirilirken ''yerel siyasetçi kimliğinin'' öne çıktığı bir kare olarakta hafızalarda yer edindi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2021, 22:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Faruk tayhan
Faruk tayhan - 3 yıl Önce

Başkanımızı yurek den kutluyorum teşekkürler başkanimmm

SIRADAKİ HABER