Doğubayazıt Belediyesi Eğitimde Yeni Bir Çığır Açtı

Doğubayazıt’ın her köşesinde hizmetiyle izler bırakan Belediye Başkanı Yıldız Acar eğitimde açtığı çığırla bu kez öğrencileri sevindirdi.

Doğubayazıt Belediyesi Eğitimde Yeni Bir Çığır Açtı

Eğitime verdiği destekleri her geçen gün daha yaygın hale getiren Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar yine bir ilke imza atarak Doğubayazıt’ta bulunun tüm liselerin 12. Sınıfları için Türkiye Geneli Üniversite Hazırlık Deneme Sınavlarının startını verdi.

Eğitimde eşitsizliğin önüne geçmek ve Doğubayazıt’ın gençlerini layık oldukları bilim ve irfan iklimine taşımak için her geçen gün yeni destek programları ile tüm imkanlarını seferber eden Yıldız Acar Doğubayazıt’ta halen aktif öğrenciliği devam eden ve Halk Eğitim Merkezi Kurslarında Üniversiteye hazırlanan 1043 öğrenci için 4’ü TYT 4’ü AYT olmak üzere Türkiye Geneli 8 deneme sınavını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile organize şekilde gerçekleştireceklerinin müjdesini verdi.

İlki 21 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan deneme sınavlarında yapılan değerlendirmeler sonrası öğrencilerin eksiklerinin tespit edildiği karnelerde hazırlanarak okul idarelerine teslim edilecek.

Hem Öğrencilerin eksiklerinin tespiti hem de sınav ortamına adaptasyonları noktasında büyük avantaj sağlayacak olan deneme sınavlarının tamamının maliyeti Doğubayazıt Belediyesi tarafından karşılanacak.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2022, 23:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yılmaz Ilgar
Yılmaz Ilgar - 2 yıl Önce

Harika faaliyetler sizleri kutlarım slm'lar sevgiler

SIRADAKİ HABER