Ebu Muhsin Bulut Ağrı'ya Veda Ediyor

Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürü veda ziyaretlerine başladı.

Ebu Muhsin Bulut Ağrı'ya Veda Ediyor

Ağrı İl Kültür Müdürü Ebu Muhsin Bulut veda turlarına başladı.

2004 yılında dönemim Kültür Bakanı Erkan Mumcu tarafından Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanan Ebu Muhsin Bulut 19 yıldır yürüttüğü İl Müdürlüğünden ayrıldı.

Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü sürdürdüğü 19 yılın ardından Bulut kentte veda ziyaretleri gerçekleştirmeye başladı.

İl müdürlüğü süresince bir çok başarılı projeye imza atan Bulut’un yeni kararnameye kadar Ankara da uzman olarak görev yapacağı açıklandı.

Veda turlarında gazetemizi de ziyaret eden Bulut bu fırsatı değerlendirerek uzun süredir beklettiği kitap çalışmalarına hız kazandıracağına vurgu yaptı.

Bulut’un daha önce yayımlanan Adı Umut (2017), Alnında Yıldızlar Taşıyan Adam (2018), Biz Devrimi Çok Sevmiştik ve Ay Işığında Notlar (2019) isimli kitapları ile okurlarla buluşmuştu.

Ebu Muhsin Bulut’tan boşalan Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne müdür yardımcısı Erkan Kösedağ’ın vekalet edeceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2023, 21:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
don kişot
don kişot - 1 yıl Önce

Ağrı ilinde beş yıl çalışmış bir vatandaş olarak, ağrı ilini kültür truzm ve gelişimi. ağrının tanıtılması konusunda, tarihi mekanlar tanıtılması konusunda çok başarısız olduğu kaanatindeyim. umarım yeni atanacak kişi başarılı olur.

Fatih AYAZ
Fatih AYAZ - 1 yıl Önce

Merkeze çekilmek kendi isteğinizle yapılan birşey değil görevden alınmışsınız. Göreviniz süresince Ağrı'ya hiçbir katkınız da olmadı ayrıca.

Antepli
Antepli - 1 yıl Önce

Bu adam cenetti birakıpta cehhenme Ankaraya gidecek.

sala gitsin
sala gitsin - 1 yıl Önce

İnşAllah gider bir daha gelmez Ağrı'ya Ağrı senden kurtuldu desene :)

SIRADAKİ HABER